Ruha fotómodell

Host/Hostess munka

Régió

Budapest

Munkavégzés helye

Budapest

Feladat

Ruhák bemutatása (főleg felsők) fotózáshoz, fotós műteremben, profi fotóssal. Startupba keresünk , alkalmi munkára a kamera lencse felőli oldalán szívesen álló, magabiztos, jó állóképességű diákokat! Ha sokat mosolyogsz és tudod mi fán terem a műtermi munka, vagy belekóstolnál, hogy mi zajlik a színfalak mögött, akkor ez a Te lehetőséged!

Feltételek

16 év felett, nappali tagozatos tanulói/hallgatói jogviszony;olyan diákokat keresünk akik szívesen a fényképezőgép elé állnak, és akiknek megvan az állóképessége a 2 órás fotózási etapokhoz. Különböző alkatú, xs-s-m-xl méretű ruhákat viselő diákokat keresünk. Nem szükséges modell magasság, alacsonyabb diákok jelentkezését is várjuk!

Munkaidő

Fotózás kezdetben heti 2 alkalommal, alkalmanként 2 fotózási etappal. Fotózási etap: 2óra

Bérezés

1177 Ft / óra

Egyéb információ

Jelentkezni az oneletrajz@ydiak.hu címen az önéletrajzod csatolásával tudsz, valamint személyesen az irodánkban. Leveled tárgya LS-M-001 legyen!
FONTOS: Csak a már regisztrált diákok számára tudjuk a megadott munkákat befoglalni! Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, úgy először kérjük menj végig a regisztrációs folyamaton és utána jelentkezz csak munkára.