Robotprogramozás oktatás

Informatikai

Régió

Budapest

Munkavégzés helye

Budapest XI. kerület, Budapest XIII. kerület

Feladat

Érdekel a programozás és szívesen szereznél tapasztalatot ezen a területen? Szeretnél részt venni a következő generáció képzésében? Akkor jelentkezz! Robotprogramozás oktatás általános iskolás gyermekek részére saját tematika szerint lenne a feladatod. A feladatok megoldása közben a tanulók önálló, aktív tevékenységet folytatnak, kísérleteznek, kutatásokat végeznek, megtanulnak együtt gondolkodni, nő a motiváltságuk, kreativitásuk. A gyermekek oktatását a LEGO MINDSTORM EV3 robotok segítségével végezik, így tanulóik játékos keretek között sajátítják el a programozás és az algoritmizáló gondolkodás alapjait. Az ilyen típusú programírásnál az idő jelentős része az algoritmus megalkotására, és nem a gépelésre vagy a szintaktikai hibák javítására fordítódik. Amit elsajátítanak: Mozgás, Ultrasonicsensor, Feltétel / Switch, Ciklus / Loop, Colorsensor, Myblocks, MyBlocksparaméterezés, Terepasztal gyakorló feladat emelőkarral, Adat blockok, Kijelző programozása. A munkakezdés előtt tréningen kell részt venni, ahol átveszitek a teljes tematikát.

Feltételek

18 év felett, Nappali tagozatos aktív/passzív hallgatói jogviszony, Programozási alapismeretek, Munkatapasztalat megjelölése az önéletrajzban.

Munkaidő

Heti 8-16 órában Hétfőtől Péntekig, 15-18 óráig, valamint szombat délelőtt lehet dolgozni

Bérezés

1883 Ft / óra

Egyéb információ

Jelentkezni az oneletrajz@ydiak.hu címen az önéletrajzod csatolásával tudsz, valamint személyesen az irodánkban. Leveled tárgya PROG-GB-001 legyen!
FONTOS: Csak a már regisztrált diákok számára tudjuk a megadott munkákat befoglalni! Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, úgy először kérjük menj végig a regisztrációs folyamaton és utána jelentkezz csak munkára.