Robotika oktatás

Informatikai

Régió

Budapest

Munkavégzés helye

Budapest III. kerület

Feladat

Robotika oktatással foglalkozó partnerünkhöz keresünk, nappalis diákot robotika oktatási feladatra. 1-12. osztályos általános – és középiskolás diákok számára egy olyan sikerorientált rendszerben, amiben jó diáknak lenni. A tanítás, az iskolai tanévekhez igazodik. Az órákat hétköznapokon délutánonként illetve szombat délelőttönként kell megtartani. Az oktatóknak előzetesen orientációs, és pedagógiai tréninget tart a megbízó, valamint folyamatosan támogatják a felkészülésben, és a sikeres órák megtartásában. Tehát ha nincs oktatási tapasztalatod, az nem akadály, segítenek azt megszerezni.

Feltételek

folyamatban lévő tanulmányok; EV3 robot építési és programozási ismeret; pontos megbízható munkavégzés; nem riadsz meg az oktatói feladatoktól; szeretsz új dolgokat kitalálni, kreatív vagy; jól kijössz a fiatalabb generációval

Munkaidő

Heti 10-15 órában RENDKÍVÜL RUGALMAS beosztásban.

Bérezés

1530 Ft / óra

Egyéb információ

Jelentkezz önéletrajzzal az oneletrajz@ydiak.hu e-mail címen vagy személyesen az irodánkban: Leveled tárgya ROBOT-CED-001 legyen.
FONTOS: Csak a már regisztrált diákok számára tudjuk a megadott munkákat befoglalni! Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, úgy először kérjük menj végig a regisztrációs folyamaton és utána jelentkezz csak munkára.