Reptéri host/hostess

Host/Hostess munka

Régió

Budapest

Munkavégzés helye

Budapest XVIII. kerület

Feladat

Magas színvonalú reptéri transzfer szolgáltatással foglalkozó partner cégünk szolgáltatásának ajánlása a lehetséges utasok számára. Főbb feladatod, a cég tevékenységét felkínálni az utasok számára, és egyéb hostess feladatok ellátása. Amennyiben éjszakai műszakot vállalsz a megbízó a lakcímedtől reptérig és reptértől a lakcímedig biztosítja a fuvarod. (Budapest határain belül.)

Feltételek

18 év felett, nappali vagy passzív tagozatos hallgatói jogviszony, hasonló munkakörben szerzett tapasztalat előny de nem feltétel, magabiztos angol nyelvtudás, megbízhatóság, precizitás.

Munkaidő

Hétfőtől vasárnapig beosztás szerint Műszakok: 08:00-15:00 11:00-21:00 18:30-01:00 00:00-08:00 Az alábbi műszakok közül legalább 3 műszak vállalása elvárt.

Bérezés

1200-1300 Ft / óra+ bónusz

Egyéb információ

Jelentkezz önéletrajzzal az oneletrajz@ydiak.hu email címen, vagy személyesen az irodánkban. Önéletrajz küldésénél a tárgy mezőbe az REP-MB-001 tárgykódot tüntesd fel!
FONTOS: Csak a már regisztrált diákok számára tudjuk a megadott munkákat befoglalni! Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, úgy először kérjük menj végig a regisztrációs folyamaton és utána jelentkezz csak munkára.