Recruitment trainee

* SZAKMAI KARRIER PROGRAM *

Régió

Budapest

Munkavégzés helye

Budapest VI. kerület

Feladat

Bővülő csapatunkba keressük leendő HR-koordinátor kollégánkat pörgős, fiatalos irodánkba! Szeretnél az Y Generáció csapatához tartozni ? TE vagy a mi emberünk, ha: szeretsz és tudsz is csapatban dolgozni, önállóan és magabiztosan; szeretsz emberekkel kommunikálni; szereted, ha megbecsülik és elismerik munkádat; jól kezeled a konfliktushelyzeteket. Munkád során az alábbi feladatokra számíthatsz: Toborzási és kiválasztási projektekben való aktív részvétel; potenciális jelöltek felkutatása és megkeresése; beosztások elkészítése, jelenléti ívek kezelése; munkaköri leírások kialakítása; egyéb HR feladatok ellátása. Mit kínálunk? Folyamatos fejlődési és előrelépési lehetőséget, korrekt munkabért, oldott irodai hangulatot.

Feltételek

18 év felett,nappali vagy passzív tagozatos hallgatói jogviszony, hasonló munkakörben szerzett tapasztalat, jó kommunikációs készség, megbízhatóság, precizitás, releváns tanulmányok

Munkaidő

Hétfő és Péntek között 10:00-18:00 között ( heti minimum 2 és fél nap / 20 óra vállalása kötelező )

Bérezés

1176 Ft / óra

Egyéb információ

Jelentkezz önéletrajzzal oneletrajz@ydiak.hu e-mail címen vagy személyesen az irodánkban: Leveled tárgya Y-HR-001 legyen.
FONTOS: Csak a már regisztrált diákok számára tudjuk a megadott munkákat befoglalni! Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, úgy először kérjük menj végig a regisztrációs folyamaton és utána jelentkezz csak munkára.