Recepciós pozíció Játszóházban

Rendezvény-kisegítő

Régió

Budapest

Munkavégzés helye

Budapest II. kerület

Feladat

Napi leltár és pénzkészlet átvétele az üzletvezetőtől. Napi és időszakos leltárkészítés az eladott termékekről. Lábzsák készlet ellenőrzése. Levelek átvétele. Recepciós telefon kezelése. Belépőjegyek értékesítése, kedvezményre jogosultság ellenőrzése. Pénztárgép és bankkártyaterminál kezelése. Eladott termékek rögzítése a beléptető rendszerben. Nyilvántartás vezetése az eszközkészletről (bérletek, ajándékjegyek, szóróanyagok). Kuponok-szórólapok kihelyezése. Vendégek tájékoztatása a hangosbemondón.

Feltételek

18 év felett, nappali tagozatos hallgatói jogviszony; ügyfélorientáltság, precizitás, megbízhatóság, magabiztos angol nyelv ismeret (Pénztárgéphasználati tapasztalat ELŐNY)

Munkaidő

hétköznapokon 15 – 20 óráig, heti 2-3 alkalommal, hétvégéken 9 – 20 óráig, heti 2-4 műszak vállalása ajánlott

Bérezés

1059 Ft / óra

Egyéb információ

Jelentkezz fényképes önéletrajzzal oneletrajz@ydiak.hu e-mail címen vagy személyesen az irodánkban: Leveled tárgya REC-MPP-001 legyen.
FONTOS: Csak a már regisztrált diákok számára tudjuk a megadott munkákat befoglalni! Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, úgy először kérjük menj végig a regisztrációs folyamaton és utána jelentkezz csak munkára.