Hotelbe keresünk recepcióst!

* SZAKMAI KARRIER PROGRAM *

Régió

Budapest

Munkavégzés helye

Budapest VI. kerület

Feladat

Belvárosi hotelbe keresünk recepciós pozícióra diákokat. Ha szeretnél egy nem mindennapi lehetőséget és proaktív munkakört akkor ne hagyd ki ezt a lehetőséget! A munkád a során a következő feladatokra kell számítanod: Check in – check out esetén ellenőrizni kell a szobákat, foglalások kezelése, fizetések,vendégek részéről panaszok kezelése, bejövő vendégek, hívások fogadása stb.. A munkát egy FIZETETT tréning előzi meg! SZAKMAI GYAKORLATOT LEIGAZOLNAK!

Feltételek

18 év felett,nappali vagy passzív hallgatói jogviszony, hasonló munkakörben szerzett tapasztalat, jó kommunikációs készség, megbízhatóság, precizitás, minimum erős középfokú aktív nyelvtudás( ELŐNY:felsőfok),

Munkaidő

Hétfő-Vasárnap között (12 órába, műszakok 7:00-19:00 és 19:00-7:00 ) beosztás szerint ( heti min. 3 nap vállalása szükséges HOSSZÚ TÁVON!)

Bérezés

1176-1294 Ft / óra

Egyéb információ

Jelentkezz önéletrajzzal az oneletrajz@ydiak.hu e-mail címen, vagy személyesen az irodánkban. TÁRGY: REC-EA-001 legyen!
FONTOS: Csak a már regisztrált diákok számára tudjuk a megadott munkákat befoglalni! Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, úgy először kérjük menj végig a regisztrációs folyamaton és utána jelentkezz csak munkára.