PROMÓCIÓS HOSTESS MUNKA

Host/Hostess munka

Régió

Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Pest megye, Veszprém megye

Munkavégzés helye

Biatorbágy, Budapest II. kerület, Budapest III. kerület, Budapest V. kerület, Budapest VI. kerület, Budapest X. kerület, Budapest XI. kerület, Budapest XII. kerület, Budapest XIII. kerület, Budapest XIV. kerület, Budapest XIX. kerület, Budapest XVIII. kerület, Budapest XXII. kerület

Feladat

Szeretsz emberekkel kommunikálni, és ezt szeretnéd kamatoztatni? ORSZÁGSZERTE induló termékpromócióhoz keresünk mosolygós kedves jó beszélőkéjű hostesseket! Feladatod a termék bemutatása az érdeklődők számára, a promótást termék előnyeinek felvázolása, és az érdeklődő motiválása annak megvásárlására.

Feltételek

16. betöltött életév, nappali vagy passzív hallgatói jogviszony, jó kommunikációs készség és megbízhatóság

Munkaidő

előre egyeztetett napokon 4-6-8 órában

Bérezés

1235 Ft / óra

Egyéb információ

Jelentkezni az oneletrajz@ydiak.hu címen az önéletrajzod csatolásával tudsz, valamint személyesen az irodánkban vagy hívd Balázs Tündét és Faludi Fruzsinát +36 20 367 1179 + 3630 181 8252 . Leveled tárgya HOST-PIL-001 legyen!
FONTOS: Csak a már regisztrált diákok számára tudjuk a megadott munkákat befoglalni! Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, úgy először kérjük menj végig a regisztrációs folyamaton és utána jelentkezz csak munkára.