Programozás oktatás

Informatikai

Régió

Budapest

Munkavégzés helye

Budakalász, Budapest III. kerület, Pomáz

Feladat

Programozás oktatással foglalkozó partnerünkhöz keresünk, nappalis diákot programozás oktatási feladatra. 1-12. osztályos általános – és középiskolás diákok számára egy olyan sikerorientált rendszerben, amiben jó diáknak lenni. A tanítás, az iskolai tanévekhez igazodik. Az órákat hétköznapokon délutánonként illetve szombat délelőttönként kell megtartani. Az oktatóknak előzetesen orientációs, és pedagógiai tréninget tart a megbízó, valamint folyamatosan támogatják a felkészülésben, és a sikeres órák megtartásában. Tehát ha nincs oktatási tapasztalatod, az nem akadály, segítenek azt megszerezni.

Feltételek

- folyamatban lévő nappalis tanulmányok - alap programozó ismeretek - pontos megbízható munkavégzés - nem riadsz meg az oktatói feladatoktól - szeretsz új dolgokat kitalálni, kreatív vagy - jól kijössz a fiatalabb generációval (kisebekkel is)

Munkaidő

Heti 12-16 órában H-V rugalmas beosztásban

Bérezés

1530 Ft / óra

Egyéb információ

Jelentkezz önéletrajzzal oneletrajz@ydiak.hu e-mail címen vagy személyesen az irodánkban: Leveled tárgya OKTAT-CED-001 legyen.
FONTOS: Csak a már regisztrált diákok számára tudjuk a megadott munkákat befoglalni! Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, úgy először kérjük menj végig a regisztrációs folyamaton és utána jelentkezz csak munkára.