Pénzügyi Gyakornok Multinacionális cégnél

* SZAKMAI KARRIER PROGRAM *

Régió

Budapest

Munkavégzés helye

Budapest XI. kerület

Feladat

Kezd el a karrier építésed egy multinacionális cégnél! 1968-ban alapult IT céghez keresünk Pénzügy gyakornokot. A cég jelen pillanatban 145 irodával rendelkezik, összesen 46 különböző országban, így te is betekintést nyerhetsz, hogy – hogy is tud egy ekkora cég precízen, és ilyen régóta a piacon megfelelni. Feladataid közé fog tartozni az ügyfelek adatbázisának karbantartása, valós idejű piaci információk nyújtása a végfelhasználók számára, valamint pénzügyi kimutatások készítése.

Feltételek

Folyamatban lévő felsőfokú tanulmányok gazdasági vagy pénzügyi területen, nappalis vagy passzív tagozatos hallgatói jogviszony. Kommunikációs szintű angol nyelvtudás vagy német, precizitás,

Munkaidő

Heti 24 óra

Bérezés

1129 Ft / óra

Egyéb információ

Jelentkezz önéletrajzzal oneletrajz@ydiak.hu e-mail címen vagy személyesen az irodánkban: Leveled tárgya PÉNZ-TAT-001 legyen.
FONTOS: Csak a már regisztrált diákok számára tudjuk a megadott munkákat befoglalni! Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, úgy először kérjük menj végig a regisztrációs folyamaton és utána jelentkezz csak munkára.