Pénzügyi Gyakornok

* SZAKMAI KARRIER PROGRAM *

Régió

Budapest

Munkavégzés helye

Budapest XI. kerület

Feladat

Egy az 1968-ban alapult IT céghez keresünk követelés behajtó diákot. A cég jelen pillanatban 145 irodával rendelkezik, összesen 46 különböző országban, így te is betekintést nyerhetsz, hogy – hogy is tud egy ekkora cég precízen, és ilyen régóta a piacon megfelelni. Feladataid közé fog tartozni a lejárt, késedelmes számlák össze gyűjtése, kapcsolat tartás az ügyfelekkel és a fizetési ígéretek nyomon követése, amíg a készpénz be nem érkezik, illetve szerződések időben történő számlázása.

Feltételek

18 év felett, folyamatban lévő felsőfokú tanulmányok gazdasági vagy pénzügyi területen, nappalis vagy passzív tagozatos hallgatói jogviszony. Erős német és magabiztos angol nyelvtudás, precizitás,

Munkaidő

Heti 20 óra ( Hétfő és Péntek között )

Bérezés

1129 Ft / óra

Egyéb információ

Jelentkezz fényképes önéletrajzzal oneletrajz@ydiak.hu e-mail címen vagy személyesen az irodánkban: Leveled tárgya BEH-TAT-001 legyen.
FONTOS: Csak a már regisztrált diákok számára tudjuk a megadott munkákat befoglalni! Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, úgy először kérjük menj végig a regisztrációs folyamaton és utána jelentkezz csak munkára.