Marketing Gyakornok

* SZAKMAI KARRIER PROGRAM *

Régió

Budapest

Munkavégzés helye

Budapest III. kerület

Feladat

Magyarország egyik vezető cipő és sportfelszereléseket árusító cégéhez keresünk marketing gyakornokot. Ha szereted a sportot, és a marketing területe is jól fekszik, akkor ne habozz jelentkezni. Feladataid közt fog szerepelni hirdetések kiválasztása és továbbítása; a cég közösségi platformjain megjelenő tevékenységükben való közreműködés; marketing riportok, prezentációk elkészítésében való segítés; fotózásokon való részvétel koordinálása. Mind emellett, ha kreatív ötleted van, lehetőséget kapsz megvalósítani!

Feltételek

18 év felett, nappali vagy passzív tagozatos hallgatói jogviszony, jó kommunikációs készség, megbízhatóság, haladó szintű számítógépes ismeretek, social média felületek ismerete, alapszintű angol nyelvtudás

Munkaidő

heti 25 óra beosztás szerint

Bérezés

1118 Ft / óra

Egyéb információ

Jelentkezz fényképes önéletrajzzal oneletrajz@ydiak.hu e-mail címen vagy személyesen az irodánkban: Leveled tárgya PL-GYAK-001 legyen.
FONTOS: Csak a már regisztrált diákok számára tudjuk a megadott munkákat befoglalni! Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, úgy először kérjük menj végig a regisztrációs folyamaton és utána jelentkezz csak munkára.