Legyél Te is Tanítónéni

Host/Hostess munka

Régió

Országos

Munkavégzés helye

Budakalász, Budaörs, Budapest, Budapest III. kerület, Budapest XI. kerület, Budapest XIV. kerület, Csömör, Debrecen, Dunakeszi, Dunaújváros, Érd, Fót, Győr, Kecskemét, Maglód, Miskolc, Pécs, Solymár, Soroksár, Szeged, Székesfehérvár, Szigetszentmiklós, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Törökbálint, Veszprém, Veszprém megye, Zalaegerszeg

Feladat

Tanítónénik készülsz vagy csak érdekel ez a terület? Emellett a gyerekeket is szereted? Akkor légy a hostessünk suli előtti munkánkon. Feladataid lesznek: papír írószeri termékek promotálása, népszerűsítése, tanító néni köpenyben. Az üzletekbe betérő szülőket, gyerekeket az iskolakezdésre való vásárlásban segíteni.

Feltételek

18 év feletti, nappali vagy passzív tagozatos hallgató jogviszony. Érvényes egészségügyi kis-könyv, megbízhatóság és kedvesség.

Munkaidő

Rugalmas beosztásban, heti 2-3 nap vállalásával.

Bérezés

1056 Ft/óra

Egyéb információ

Jelentkezni az oneletrajz@ydiak.hu címen az önéletrajzod csatolásával tudsz, valamint személyesen az irodánkban. Leveled tárgya TAN-IC-001 legyen!
FONTOS: Csak a már regisztrált diákok számára tudjuk a megadott munkákat befoglalni! Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, úgy először kérjük menj végig a regisztrációs folyamaton és utána jelentkezz csak munkára.