Junior tanácsadó

* SZAKMAI KARRIER PROGRAM *

Régió

Budapest

Munkavégzés helye

Budapest II. kerület

Feladat

Partnerünk több mint 20 éve a tréneri, tanácsadási piac meghatározó hazai szereplője a projektmenedzsment, menedzsment tanácsadás és szervezetfejlesztés területén. Legnagyobb értéküknek munkatársaikat tartják. Számukra és ügyfeleik számára is kiemelten fontos, hogy munkatársaik szakmailag és emberileg is megfelelő értékeket kövessenek. Ebben a szemléletben keresik csapatukba fiatal kollégájukat junior tanácsadó pozícióba. Főbb feladatok: Menedzsment tanácsadás, projektmenedzsment és szervezetfejlesztési projektjeinkben való közreműködés. Projektmenedzsment és készségfejlesztő tréningek kidolgozásában és megtartásában való közreműködés. Részvétel szakmai ajánlatok megírásában. Belső projektek vezetése. A megbízó folyamatosan biztosítja a képzéseket.

Feltételek

Jelentkezz, ha: Közgazdasági, műszaki, vagy informatikai irányultságú felsőfokú folyamatban lévő tanulmányok. Ha a folyamat központúság mellett a humán faktorok is fontosak számodra. Kiemelkedő kommunikációs, prezentációs készséggel rendelkezel. Magabiztosan beszélsz angolul.

Munkaidő

H-P között rugalmasan heti 20-25 órában, hosszú távon

Bérezés

1100 Ft / óra

Egyéb információ

A jelentkezéseket magyar nyelvű fényképes önéletrajz elküldésével az oneletrajz@ydiak.hu címre várjuk. Önéletrajzod mellé csatold „szakmai portfóliódat”, amelyben max. fél oldalban bemutatod részletesen, milyen menedzsment tanácsadási, folyamatszervezési vagy szervezetfejlesztési projektekben vettél részt korábbi munkád vagy akár tanulmányaid, hobbid, egyéb tevékenységeid során. Nyugodtan gondolj az iskolai műhely- és projektmunkákra is. Jelentkezéskor a tárgymezőbe JUNIOR-SZRG-001 tárgykódot tüntesd fel.
FONTOS: Csak a már regisztrált diákok számára tudjuk a megadott munkákat befoglalni! Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, úgy először kérjük menj végig a regisztrációs folyamaton és utána jelentkezz csak munkára.