IT Researcher

Irodai munka

Régió

Budapest

Munkavégzés helye

Budapest XI. kerület

Feladat

Állásinterjúk szervezése; Hirdetések optimalizálása a különböző felületekre; Salesforce alapú jelölt adatbázis karbantartása és folyamatos frissítése; Tanácsadó kollégák napi munkájának támogatása toborzási projekteken; Jelöltek felkutatása külső és belső adatbázisokból, sourcing; Hirdetések írása; Social media kampányokban való részvétel; Részvétel kreatív toborzási anyagok elkészítésében; Közreműködés a HR-es tender anyagok összeállításába; Közreműködés a HR-es események lebonyolításában. A megbízó cég 16 hetes oktatást a munkaidő alatt biztosít.

Feltételek

18 év felett; nappali tagozatos hallgatói jogviszony; Érdeklődés az IT és a HR területek iránt; Internetes eszközök és közösségi csatornák átfogó ismerete; Folyékony angol nyelvtudás; Kiváló kommunikációs és kapcsolatteremtő készség; Nyitottság az új technológiák iránt

Munkaidő

heti 20 órában rugalmasan (preferáltan napi 3-6 órában)

Bérezés

1200 Ft / óra

Egyéb információ

Jelentkezz fényképes önéletrajzzal oneletrajz@ydiak.hu e-mail címen vagy személyesen az irodánkban: Leveled tárgya ITRES-UK-001 legyen.
FONTOS: Csak a már regisztrált diákok számára tudjuk a megadott munkákat befoglalni! Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, úgy először kérjük menj végig a regisztrációs folyamaton és utána jelentkezz csak munkára.