IT Helpdesk

Irodai munka

Régió

Budapest

Munkavégzés helye

Budapest XI. kerület

Feladat

Vár rád a informatika világa, és egy nagy múltú cég. 1968-ban alapított multinacionális vállalathoz keresünk IT Helpdesk pozícióba. A cég jelen pillanatban 145 irodával rendelkezik, összesen 46 különböző országban, így te is betekintést nyerhetsz, hogy – hogy is tud egy ekkora cég precízen, és ilyen régóta a piacon megfelelni. Feladataid közé a következők tartoznak: Segítség nyújtás a Pc-felhasználóknak, a szoftver és hardver problémák diagnosztizálása és kezelése, illetve a felhasználók buzdítása az alkalmazási rendszerek használatára.

Feltételek

18 év felett, folyamatban lévő felsőfokú tanulmányok, nappalis vagy passzív tagozatos hallgatói jogviszony. Magabiztos Angol és Német nyelvtudás, precizitás, előny, de nem feltétel hasonló munkaterületen szerzett tapasztalat.

Munkaidő

Heti 3-4 nap és hétvégén is lehet menni, és hétvégente éjszaka

Bérezés

1129 Ft / óra+pótlékok

Egyéb információ

Jelentkezz fényképes önéletrajzzal oneletrajz@ydiak.hu e-mail címen vagy személyesen az irodánkban: Leveled tárgya IT-TAT-001 legyen.
FONTOS: Csak a már regisztrált diákok számára tudjuk a megadott munkákat befoglalni! Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, úgy először kérjük menj végig a regisztrációs folyamaton és utána jelentkezz csak munkára.