Irodai Kisegítő

Irodai munka

Régió

Budapest

Munkavégzés helye

Budapest XI. kerület

Feladat

Kezd el a karrier építésed egy multinacionális cégnél! 1968-ban alapult IT céghez keresünk diákot. Ha szeretsz mindent magad megoldani, legyen szó egy beragadt ajtóról vagy egy zárba tört kulcsról, akkor ez a neked való munka. Budapesten a XI. kerületbe keresünk olyan diákot, aki segít az irodában a tárgyalók felkészítésében, az irodaszerek rendelésében, és leltárba vételében. Illetve nem ijed meg a feladattól, ha céges autóval kell teljesíteni egy ad-hoc beszerzést. Ha szeretnél egy változatos, kihívásokkal teli munkakört, akkor ne habozz, jelentkezz!!

Feltételek

18 év felett, Folyamatban lévő felsőfokú tanulmányok, nappalis vagy passzív tagozatos hallgatói jogviszony. Kommunikációs szintű angol nyelvtudás, precizitás, B kategóriás jogosítvány.

Munkaidő

Heti 30 óra ( Hétfő és Péntek között )

Bérezés

1129 Ft / óra

Egyéb információ

Jelentkezz fényképes önéletrajzzal oneletrajz@ydiak.hu e-mail címen vagy személyesen az irodánkban: Leveled tárgya MIND-TAT-001 legyen.
FONTOS: Csak a már regisztrált diákok számára tudjuk a megadott munkákat befoglalni! Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, úgy először kérjük menj végig a regisztrációs folyamaton és utána jelentkezz csak munkára.