Inside Sales Trainee

* SZAKMAI KARRIER PROGRAM *

Régió

Budapest

Munkavégzés helye

Budapest XII. kerület

Feladat

Multinacionális partnerük számára keresünk Inside Sales pozícióra gyakornokokat. Ha úgy érzed jól boldogulsz az üzleti világban és szereted a kihívásokat akkor mindenképp pályázd meg a pozíciót. Fontosabb feladatok a munkád során: Belső értékesítési osztály segítése,pályázatok,bérleti szerződések előkészítése,üzleti találkozó előkészítése, leszervezése, egyéb ad-hoc jellegű feladatok ellátása, irodai adminisztrációs feladatok ellátása

Feltételek

18. betöltött életév,nappali vagy passzív tagozatos hallgatói jogviszony, kereskedelmi érdeklődés, ügyfélközpontú hozzáállás, kiváló kommunikációs és problémamegoldó készség. Számítógépkezelés: fejlett MS Excel ismeretek , Nyelvismeret: magabiztos angol - folyékony szóbeli és írásbeli kommunikáció. Előny, de nem feltétel: közgazdász tanulmányokat végző, utolsó éves hallgatóknak.

Munkaidő

H-P: 25 óra

Bérezés

1117 Ft / óra

Egyéb információ

Jelentkezz fényképes önéletrajzzal az oneletrajz@ydiak.hu e-mail címen, TÁRGY: IRO-BL-003 legyen!
FONTOS: Csak a már regisztrált diákok számára tudjuk a megadott munkákat befoglalni! Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, úgy először kérjük menj végig a regisztrációs folyamaton és utána jelentkezz csak munkára.