HR koordinátor (Vendéglátós tapasztalattal)

Irodai munka

Régió

Budapest

Munkavégzés helye

Budapest XIII. kerület

Feladat

Az Y Generáció Iskolaszövetkezet keresi új csapattagját. Ha bírod a pörgést, szeretsz szervezni-emberekkel foglalkozni, kíváncsi vagy a toborzás-kiválasztás rejtélyeire, várjuk jelentkezésed. Főbb feladataid lesznek: Toborzási feladatok ellátása kisegítői, hostess, szakmai gyakorlati de főként vendéglátás területekre. Interjúk lebonyolítása, beosztások készítése, esetenként helyszíni koordináció. Betanítást az első 3 hónapban biztosítjuk számodra.

Feltételek

18 év felett, kiváló kommunikációs és adminisztrációs képességek, monotóniatűrés, megbízhatóság. Fontos a precizitás, a munkára igényesség, a multitaskingra való hajlam. Ha mindemellett még vendéglátós tapasztalatokkal is rendelkezel feltétlen várjuk a jelentkezésed, viszont ha nem szeretsz dolgozni és nem szeretnél fejlődni ez nem a te helyed. Amennyiben szeretnél egy jó csapat részese lenni és kellően elhivatott vagy, ne habozz TÉGED KERESÜNK!!!

Munkaidő

Hosszú távon, H-P 10-18:30 között

Bérezés

Bérigény megjelölésével

Egyéb információ

Jelentkezni a jelentkezes@ydiak.hu címen az önéletrajzod csatolásával tudsz, valamint személyesen az irodánkban. Leveled tárgya HRV-Y-001 legyen!
FONTOS: Csak a már regisztrált diákok számára tudjuk a megadott munkákat befoglalni! Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, úgy először kérjük menj végig a regisztrációs folyamaton és utána jelentkezz csak munkára.