HR Gyakornok

* SZAKMAI KARRIER PROGRAM *

Régió

Budapest

Munkavégzés helye

Budapest XI. kerület

Feladat

IT területen tevékenykedő multinacionális céghez keresünk HR területen tanuló diákokat! A cég kiváló lehetőséget ad, a fejlődésre, tanulásra, és arra hogy bele láss hogyan is működik egy 2000 főt foglalkoztató nagyvállalat. Magának a vállalatnak összesen 145 irodája van, mindez 46 különböző országban, így biztos lehetsz benne, hogy lesz újdonság számodra a munkád alatt bőven. Feladatok, amiket el kell látni munkád során: új csapattagok beintegrálásának segítése, adatok nyomon követése, bérszámfejtési dokumentáció előkészítése, a külföldi csapattagokat segíteni, segíteni elindítani a szükséges okmányok elkészítésének folyamatát a külföldi munkavállalóknak, későbbi kiválasztásban való aktív részvétel egyéb ad-hoc jellegű HR feladatok ellátása. Szakmai gyakorlatnak is leigazolható.

Feltételek

Folyamatban lévő felsőfokú HR tanulmányok (előny ha az utolsó évedben vagy) Magabiztos angol nyelvtudás, megbízhatóság, precizitás,

Munkaidő

Heti 25-30 óra beosztás szerint

Bérezés

1129 Ft / óra

Egyéb információ

Jelentkezz fényképes önéletrajzzal oneletrajz@ydiak.hu e-mail címen vagy személyesen az irodánkban: Leveled tárgya HR-TAT-001 legyen.
FONTOS: Csak a már regisztrált diákok számára tudjuk a megadott munkákat befoglalni! Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, úgy először kérjük menj végig a regisztrációs folyamaton és utána jelentkezz csak munkára.