HR-Gyakornok

* SZAKMAI KARRIER PROGRAM *

Régió

Budapest

Munkavégzés helye

Budapest XVIII. kerület

Feladat

Kíváncsi vagy, hogy hogyan történik az új munkatársak kiválasztása egy multinacionális cégnél? Érdekel a repülőterek világa a színfalak mögött? Ha a szorgalmi időszak alatt már elkezdenél gyűjteni a nyári lazulásra, nappali tagozatos jogviszonnyal rendelkezel, és agilis, proaktív, energikus személyiség vagy, akkor jelentkezz a HR asszisztens diákmunkánkra! A munkád során a következő feladatokra számíthatsz: A HR csapat támogatása az adminisztratív feladatok ellátásával ,jelöltek kiértesítése a kiválasztási folyamat szakaszairól, aktív részvétel az archiválásban, a személyi anyagok aktualizálásában, a szerződéskötés folyamatának előkészítése.

Feltételek

18 év felett,nappali vagy passzív tagozatos hallgatói jogviszony hasonló munkakörben szerzett tapasztalat, jó kommunikációs készség, megbízhatóság, precizitás, magabiztos angol nyelvtudás

Munkaidő

Hétfő és Péntek között heti legalább 20 óra munkaóra vállalása

Bérezés

1265 Ft / óra

Egyéb információ

Jelentkezz fényképes önéletrajzzal az oneletrajz@ydiak.hu e-mail címen, vagy személyesen az irodánkban. TÁRGY:HR-BA-001 legyen!
FONTOS: Csak a már regisztrált diákok számára tudjuk a megadott munkákat befoglalni! Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, úgy először kérjük menj végig a regisztrációs folyamaton és utána jelentkezz csak munkára.