Dolgozz rugalmas beosztásban gyorsétteremben!

Vendéglátás

Régió

Országos

Munkavégzés helye

Budaörs, Budapest, Miskolc, Zalaegerszeg

Feladat

Gyorsétterembe keresünk 16 év feletti diákokat az alábbi pozíciókra. Konyhai kisegítő/hátsós (feladatok közé tartozik az alapanyagok előkészítése felhasználásra, szendvicsek készítése, csomagolása) ÉS kasszás (feladatok közé tartozik a vendégek kiszolgálása, pénztárgép kezelése, rendelések felvétele).

Feltételek

16 év felett, hasonló munkakörben szerzett tapasztalat, jó kommunikációs készség, megbízhatóság, precizitás, nappali vagy passzív tagozatos hallgatói jogviszony

Munkaidő

Hétfőtől vasárnapig, heti minimum 20 órában, rugalmasan, előre egyeztetett beosztás szerint

Bérezés

Budapest, Zalaegerszeg esetén: 900 Ft/óra; Budaörs esetén: 1000 Ft/óra; Miskolc esetén: 820 Ft/óra; Jutalom minden étteremben 60 Ft/óra , min. 80 óra teljesítés esetén, valamint műszakpótlék 18:00 óra után 45% (3 hónap után béremelés)

Egyéb információ

Jelentkezz önéletrajzzal az oneletrajz@ydiak.hu e-mail címen, vagy személyesen az irodánkban. tárgy: VEND-BK-001 legyen!
FONTOS: Csak a már regisztrált diákok számára tudjuk a megadott munkákat befoglalni! Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, úgy először kérjük menj végig a regisztrációs folyamaton és utána jelentkezz csak munkára.