Francia nyelvű telefonos munka

Telefonos munka

Régió

Budapest

Munkavégzés helye

Budapest

Feladat

Szeretsz kommunikálni, és képes vagy akár lyukat beszélni az emberek hasába? Akkor jó helyen jársz és megtaláltad a neked legmegfelelőbb munkát. Ausztriai anyacéggel rendelkező partnerünkhez keresünk diákokat, akiknek a feladta lenne, hogy kozmetikai termékek iránt érdeklődő ügyfeleknek kell ajánlani a cég termékeit. A cég környezet tudatosan végzi munkáját, hiszen minden csomagoló anyaguk 99%-ban újrahasznosított termékekből készül, így munkád során azt is megismerheted, hogy így is lehet óvni a környezetet a nagyvállalatoknak is. A munkavégzés Francia nyelven történik, így elengedhetetlen a nyelv magabiztos használata.

Feltételek

18 év felett; folyamatban lévő felsőfokú tanulmányok; hasonló területen szerzett tapasztalat; megbízhatóság. Felsőfokú Francia nyelvtudás

Munkaidő

Hétfő és Péntek között 6-8-10 órában rugalmasan (Heti 2-3 nap)

Bérezés

1412+bónusz Ft / óra

Egyéb információ

Jelentkezz önéletrajzzal oneletrajz@ydiak.hu e-mail címen vagy személyesen az irodánkban: Leveled tárgya CC-UNT-002 legyen.
FONTOS: Csak a már regisztrált diákok számára tudjuk a megadott munkákat befoglalni! Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, úgy először kérjük menj végig a regisztrációs folyamaton és utána jelentkezz csak munkára.