Egész ősszel végezhető barkácsáruház leltárazása országosan

Leltározás

Régió

Országos

Munkavégzés helye

Országos

Feladat

Szeptember végén induló leltáridőszakra keresünk diákokat, nappali és éjszakai leltárak lebonyolítására. Szuper lehetőség, annak aki nem szeretné elkötelezni magát, és beugrós munkában gondolkozik! Minden nap csokival vagy gyümölcsel kedveskedik a partner! Az összes alkalom elvállalása esetén br.430000Ft-ot tudsz keresni! Mit is kell csinálni? Megadott termékeket kell összeszámolni. Ennyi a feladat? Igen. Ezért legalább 1300 Ft / órás bért vihetsz haza. Olyan diákok jelentkezését várjuk, akik minimum 5 alkalmat el tudnak vállalni.Várjuk baráti társaságok jelentkezését is. A beosztásod teljes mértékben magad alakíthatod. Vidéki helyszínek esetében az odajutást a partner biztosítja.

Feltételek

18 év feletti nappali vagy passzív tagozatos hallgatói jogviszony, precizitás

Munkaidő

Heti 2-3 nap vállalással, választott napokon

Bérezés

1300-1600 Ft/ óra

Egyéb információ

Jelentkezés önéletrajzzal oneletrajz@ydiak.hu e-mail címen vagy személyesen az irodánkban: Leveled tárgya LELTAR-MPR-001 legyen.
FONTOS: Csak a már regisztrált diákok számára tudjuk a megadott munkákat befoglalni! Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, úgy először kérjük menj végig a regisztrációs folyamaton és utána jelentkezz csak munkára.