Bringóhintó bérbeadás a Margit-Szigeten

NYÁRI MUNKA

Régió

Budapest

Munkavégzés helye

Budapest XIII. kerület, Margit-Sziget

Feladat

Téged keresünk kedves új diákkollégánk! Te biztosíthatod, hogy Bringóhintói a látogatókhoz kerüljenek! A legfontosabb feladatod a járművek kiadása lesz. Szép, összetett és változatos feladat, ráadásul sok külföldi vendég is van, így angolul/németül, sőt, ha tudsz, egyéb idegen nyelveken is lehetőséged lesz élményt nyújtani. Tevékenységedet remek képzések és egy kiemelkedő csapat támogatja. Itt nem csak a munkád, a véleményed is számít. Fontos, hogy szeresd a Vendégeket és élvezd a velük való foglalatosságot. A hab a tortán, hogy közben munkahelyed Budapest egyik legszebb parkja lesz.

Feltételek

18 év felett, nappali tagozatos hallgatói jogviszony, kedvesség, udvariasság, angol vagy német középfokú nyelvismeret, esetleges hétvégi-ünnepnapi munka vállalása is, jó adminisztrációs képesség: alaposság, hatékonyság, jó kommunikációs és kapcsolatteremtő készség, jó problémamegoldó képesség.

Munkaidő

Azonnali kezdés, nyári időszakban akár heti 3-4 nap. Minden beosztás előző hónap 20-ig megbeszélhető, utána sajnos annak megváltoztatására nincs lehetőség.

Bérezés

1178 Ft / óra

Egyéb információ

Jelentkezz önéletrajzzal oneletrajz@ydiak.hu e-mail címen vagy személyesen az irodánkban: Leveled tárgya BRINGÓ-BH-001 legyen.
FONTOS: Csak a már regisztrált diákok számára tudjuk a megadott munkákat befoglalni! Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, úgy először kérjük menj végig a regisztrációs folyamaton és utána jelentkezz csak munkára.