Banki Telefonos Ügyintéző

Telefonos munka

Régió

Budapest

Munkavégzés helye

Budapest IX. kerület

Feladat

Ha szívesen dolgoznál banki szektorban és a problémakezelésed is a helyén van, akkor számodra ez lehet a megfelelő meló. Magyarország egyik vezető bankjához keresünk telefonos ügyintéző munkakörbe diákokat. Munkád során a következő feladatokra kell számítanod: bankkártya elfogadással kapcsolatos problémák megoldása (kártyabirtokos és elfogadóhelyek hívásainak kezelése). A munkát 1 hete fizetett betanítás előzi meg, ami a munka feltétele (ebből 3 napon kell részt venni).

Feltételek

18 év felett, nappali vagy passzív hallgatói jogviszony, folyamatban lévő tanulmányok. Kompetenciák: tiszta és érthető beszéd, ügyfélközpontú szemléletmód, empátia, megbízhatóság.

Munkaidő

H-V, 05:00-24:00 (napi 8-10 órában, (heti 48óra) 3-4 nap vállalásával, beosztás megbeszélés szerint rugalmasan (A korai és késő esti műszakokra Budapest közigazgatási területén belül taxikártyával tudnak majd hazamenni)

Bérezés

Br. 1000 ( betanulási bér )- 1294 Ft / óra+ éjszakai és vasárnapi pótlékok

Egyéb információ

Jelentkezz önéletrajzzal az oneletrajz@ydiak.hu e-mail címen, vagy személyesen az irodánkban. TÁRGY: TEL-OP-001.
FONTOS: Csak a már regisztrált diákok számára tudjuk a megadott munkákat befoglalni! Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, úgy először kérjük menj végig a regisztrációs folyamaton és utána jelentkezz csak munkára.