Angol vagy Német nyelvű telefonos munka

Telefonos munka

Régió

Budapest

Munkavégzés helye

Budapest

Feladat

Szeretsz kommunikálni, és képes vagy akár lyukat beszélni az emberek hasába? Akkor jó helyen jársz és megtaláltad a neked legmegfelelőbb munkát. Ausztriai anyacéggel rendelkező partnerünkhez keresünk diákokat, akiknek a feladta lenne, hogy kozmetikai termékek iránt érdeklődő ügyfeleknek kell ajánlani a cég termékeit. A cég környezet tudatosan végzi munkáját, hiszen minden csomagoló anyaguk 99%-ban újrahasznosított termékekből készül, így munkád során azt is megismerheted, hogy így is lehet óvni a környezetet a nagyvállalatoknak is. A munkavégzés Angol vagy Német nyelven történik, így elengedhetetlen e nyelvek valamelyikének magabiztos használata.

Feltételek

18 év felett; folyamatban lévő felsőfokú tanulmányok; hasonló területen szerzett tapasztalat; megbízhatóság; megbízhatóság. Idegen nyelvtudás Angol VAGY Német

Munkaidő

Hétfő és Péntek között 6-8-10 órában rugalmasan (Heti 2-3 nap)

Bérezés

1267+bónusz Ft / óra

Egyéb információ

Jelentkezz fényképes önéletrajzzal oneletrajz@ydiak.hu e-mail címen vagy személyesen az irodánkban: Leveled tárgya CC-UNT-001 legyen.
FONTOS: Csak a már regisztrált diákok számára tudjuk a megadott munkákat befoglalni! Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, úgy először kérjük menj végig a regisztrációs folyamaton és utána jelentkezz csak munkára.