• RECEPCIÓS POZÍCIÓ TENISZ CENTRUMBAN

  Budapest, XII. kerület Buda legmenőbb tenisz klubjába keresünk recepciós feladatok ellátására heti 20-40 órában diákokat. Ha kedveled a sport világát de az irodai munka sem áll távol Tőled, ez egy Neked való munka lesz. Főbb feladatok: vendégek fogadása, kezelése számítógépes programon keresztül, pálya foglalások, bérlet értékesítés és kassza kezelése. Shop termékek értékesítése és klub bemutatása, vendégek körbevezetése. Betanulás biztosított.
  BÉREZÉS

  176470 Ft / hónap teljes munkaidő esetén

  • Irodai munka
 • RUGALMAS DIÁKMUNKA, KÖZEL AZ OTTHONODHOZ

  I. kerület, II. kerület, III. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XVIII. kerület, Budaörs, Biatorbágy, Érd, Zsámbék, Telki, Vác, Verőce, Vecsés, Törökbálint, Szentendre, Solymár, Taksony, Dabas Szeretnél dolgozni, de minden diákmunka messze van a lakhelyedtől? Velünk megtalálhatod azt a munkát, ami biztosan közel lesz a lakhelyedhez és alkalmazkodik az órarendedhez! Akár baráttal is dolgozhatsz, hisz úgy gyorsabban szalad az idő! Feladatod: árufeltöltés és polcszervíz vagy kasszázás Magyarország egyik kiskereskedelmi üzletláncában
  BÉREZÉS

  Br. 1000-1517 Ft/óra

  • Pénztáros
 • DOLGOZZ TE IS JEGYPÉNZTÁROSKÉNT BUDAPEST GYÓGYFÜRDŐIBEN

  Budapest Világhírű fürdői Mindig is jó voltál matekból? Itt az idő, hogy ezt kamatoztasd! Dolgozz Budapest legismertebb fürdőiben jegypénztáros pozícióban. A következő feladatokat kell ellásd munkád során: belépő jegyek árusítása, vendégek fogadása, eligazítása. Ne aggódj, a betanulást biztosítjuk!
  BÉREZÉS

  1242 Ft / óra

  • Strand/Fürdő munka
 • DOLGOZZ PÉNZTÁROSKÉNT BUDAPEST LEGJOBB ÉLMÉNYPARKJÁBAN!

  Budapest XIII. kerület és XI. kerület Suli mellett nem fér bele a hétköznapokba, hogy munkát vállalj? Szeretnél egy pörgős, emberközpontú munkát? Pénztáras pozícióba keresünk diákokat játszóházakba! Feladataid a pénztáros munkakör mellett a recepciós feladatok ellátása, adminisztráció, dokumentumok iktatása.
  BÉREZÉS

  1082  Ft/óra – 1217 Ft/óra

  • Pénztáros