• MAGAS ÓREBÉRES NAPPALI LELTÁR

  XI. kerület Szeretnél csupán három nap munkával 40000 Ft-ot keresni könnyedén, nappali munkával? Ezt a legjobb lenne a barátoddal/barátnőddel? Akkor jelentkezz az alábbi munkára! Feladatotok csupán annyi lesz, hogy termékeket számoljatok és a mennyiségüket rögzítsétek, egyszóval: LELTÁRAZÁS! Ne mulasszátok el ezt az egyedülálló, gyors pénzkereseti letőséget! Jelentkezz most, dolgozz jövőhéten, költs pénzt a hónapban!
  BÉREZÉS

  Br. 1412 Ft/óra

  • Leltározás
 • LELTÁROZÓ MUNKA DIÁKOKNAK

  Országosan Feladatod pedig csak annyi lesz, hogy az üzlet termékeit leszámolod, és az adatokat rögzíted. Nappali és éjszakai munkavégzésre egyaránt van lehetőség.
  BÉREZÉS

  1200 - 1900 Ft / óra +utazás+bónusz lehetőség

  • Leltározás
 • LELTÁRVEZETŐ KÉPZÉS

  Országosan A leltározandó terület előkészítése (helycímkék kihelyezése, ellenőrzése, majd leltár utáni eltávolítása);  leltározásban résztvevő eszközök (vonalkód-olvasók) állapotának ellenőrzése, kiadása, leltár után visszagyűjtése; munkacsoportok beosztása, szükség esetén átcsoportosítása; leltárfelvevők munkájának megszervezése, támogatása, lekövetése; kapcsolattartás a leltár menedzserrel, valamint utasításainak végrehajtása.
  BÉREZÉS

  1200 Ft / óra – 1900 Ft / óra-ig.

  • Leltározás
 • LELTÁR ELŐKÉSZÍTŐI MUNKA

  Budapest Sűrű az órarended,de szeretnél egy jól fizető lehetőséget? Szeretsz előre tervezni? Nincs más teendőd, csak jelentkezz! Leltár előkészítői és betárazó munkára keresünk lelkes,precíz munkavállalókat! Ha szereted az autókat, itt a helyed ugyanis alkatrészek leltára és betárazása lesz a feladatod. Partnerünk honorálja a kiemelkedő munkavégzésed, heti illetve havi bónuszokkal. Emellett rendszeresen vehetsz részt csapatépítőkön. :) illetve minden nap jár egy csoki. :D Ugye nem rossz? Jelentkezz!!!
  BÉREZÉS

  1200-1500 Ft / óra

  • Leltározás
 • !!!LELTÁROZZ VELÜNK!!!

  Országos Egyetem mellett fontos, hogy saját magad tervezhesd a beosztásod? Fiatalos környezetben szeretnél dolgozni, jó fej kollégákkal? Fontos számodra, hogy legyen előre lépési lehetőség? Akkor jelentkezz!!! Számolj velünk! Országos hálózattal rendelkező áruházba keresünk diákokat, árukészlet számoló, irányítói feladatok ellátására. Előre egyeztetett időpontokban, több héten keresztül rugalmasan végezhető munkalehetőség. A helyszínekre való kijutást BUDAPESTI indulással buszokkal biztosítjuk!! Feladat az üzlet termékeinek számlálása, adatok rögzítése.
  BÉREZÉS

  1300 - 1700 Ft / óra + fizetett utazási idő + bónusz

  • Leltározás