• IT INFRASTRUKTÚRA TÁMOGATÓ

  Budapest XIII. Kerület Ha egy olyan munkahelyet keresel ahol a diploma után is dolgoznál tovább és építenéd tovább a karriered, ez a tökéletes cég és környezet számodra. Mindennapi feladataid közé tartozik majd HA virtualizációs és támogató rendszerek működtetése, felügyelete, szükség esetén beavatkozás; IT projektek megvalósításában való részvétel; WIKI alapú dokumentációs és tudásbázis rendszer használata, folyamatos bővítése. A szakmai fejlődésed mellett pedig teret és segítséget adnak a személyiséged fejlesztésére soft-skill tréningekkel, coach segítségével.
  BÉREZÉS

  1500 Ft / óra

  • IT munkakör
 • PHP PROGRAMOZÓ

  Budapest, XIII. kerület Ha egy olyan munkahelyet keresel ahol a diploma után is dolgoznál tovább és építenéd tovább a karriered, ez a tökéletes cég és környezet számodra. Feladataid során kamatoztathatod minden tudásod, amit a programozás területén megtanultál miközben folyamatosan fejlesztheted is azokat és minden elméleti tudást át ültethetsz gyakorlatba. A szakmai fejlődésed mellett pedig teret és segítséget adnak a személyiséged fejlesztésére soft-skill tréningekkel, coach segítségével. Mindennapi feladataid közé tartozik majd alkalmazások fejlesztése, bővítése csapatban és önállóan egyaránt; fejlesztések tesztelése, dokumentálása; adatbázisokból automatikus riportok fejlesztése, karbantartása, valamint egyedi riportok és statisztikák készítése.
  BÉREZÉS

  1150-2100 Ft / óra

  • IT munkakör
 • IT FIRSTLINE SUPPORT

  Budapest, XIII. kerület Ha egy olyan munkahelyet keresel ahol a diploma után is dolgoznál tovább és építenéd tovább a karriered, ez a tökéletes cég és környezet számodra. Feladataid során kamatoztathatod minden tudásod, amit az IT területén megtanultál, miközben folyamatosan fejlesztheted is azokat és minden elméleti tudást át ültethetsz gyakorlatba. Mindennapi feladataid közé tartozik majd tipikus felhasználó támogatás; munkaállomások karbantartása, telepítése, hibajavítása (hardveres, szoftveres); ismétlődő szerver adminisztrációs feladatok (leírások alapján); microsoft ActiveDirectory alapú irodai infrastruktúra adminisztrálása(ActiveDirectory; Fájlszerver, Exchange levelező szerver); Szerver és munkaállomás menedzsment, életciklus követés (WSUS, SCCM); Incidensek és problémák kezelése
  BÉREZÉS

  1150-1350 Ft / óra

  • IT munkakör
 • C# PROGRAMOZÓ

  Budapest, XIII. kerület Ha egy olyan munkahelyet keresel ahol a diploma után is dolgoznál tovább és építenéd tovább a karriered, ez a tökéletes cég és környezet számodra. Feladataid során kamatoztathatod minden tudásod, amit a programozás területén megtanultál miközben folyamatosan fejlesztheted is azokat és minden elméleti tudást át ültethetsz gyakorlatba. A szakmai fejlődésed mellett pedig teret és segítséget adnak a személyiséged fejlesztésére soft-skill tréningekkel, coach segítségével. Mindennapi feladataid közé tartozik majd alkalmazások fejlesztése, bővítése csapatban és önállóan egyaránt fejlesztések tesztelése, dokumentálása; adatbázisokból automatikus riportok fejlesztése, karbantartása; valamint egyedi riportok és statisztikák készítése.
  BÉREZÉS

  1150-2100 Ft / óra 

  • IT munkakör
 • DESKTOP SUPPORT ADMINISTRATOR

  Budapest, XI. kerület Szoftveres feladatok: Számítógépek operációs rendszerének telepítése frissítéseinek nyomon követése OS telepítés utáni személyre szabása a felhasználók számára (Lotus Notemail, hálózati beállítások, biztonsági beállítások) MS Office konfigurálás Biztonsági ellenőrzések számon tartása (esetleges vírustámadások, biztonsági értesítések) Videókonferenciák résztvevőinek segítése szoftveres vagy hardveres problémák esetén Hardveres feladatok: Számítógépek össze/szétszerelése Hibás alkatrészek vagy perifériák cseréje Nyomtatókkal kapcsolatos problémák kivizsgálása, új alkatrészek rendelése, garanciális ügyintézés előkészítése Belső céges rendszereben való adminisztrációs feladatok(szériaszámok rögzítése, új hardverek felvitele a rendszerbe)
  BÉREZÉS

  1129 Ft / óra

  • IT munkakör