• RENDSZER SZERELŐ

  Budapest Gyengeáramú rendszerek (tűzjelző, behatolásjelző, beléptető, videómegfigyelő, kaputelefon stb.) kiépítéséhez kapcsolódóan o          kábeltartó szerkezet szerelési feladatok, o          kábelezési feladatok, o          eszköz felszerelési feladatok o          eszköz bekötési feladatok elvégzése.
  BÉREZÉS

  1177 Ft / óra

  • Fizikai munka
 • PHP PROGRAMOZÓ

  Budapest, XIII. kerület Ha egy olyan munkahelyet keresel ahol a diploma után is dolgoznál tovább és építenéd tovább a karriered, ez a tökéletes cég és környezet számodra. Feladataid során kamatoztathatod minden tudásod, amit a programozás területén megtanultál miközben folyamatosan fejlesztheted is azokat és minden elméleti tudást át ültethetsz gyakorlatba. A szakmai fejlődésed mellett pedig teret és segítséget adnak a személyiséged fejlesztésére soft-skill tréningekkel, coach segítségével. Mindennapi feladataid közé tartozik majd alkalmazások fejlesztése, bővítése csapatban és önállóan egyaránt; fejlesztések tesztelése, dokumentálása; adatbázisokból automatikus riportok fejlesztése, karbantartása, valamint egyedi riportok és statisztikák készítése.
  BÉREZÉS

  1150-2100 Ft / óra

  • IT munkakör
 • IT INFRASTRUKTÚRA TÁMOGATÓ

  Budapest XIII. Kerület Ha egy olyan munkahelyet keresel ahol a diploma után is dolgoznál tovább és építenéd tovább a karriered, ez a tökéletes cég és környezet számodra. Mindennapi feladataid közé tartozik majd HA virtualizációs és támogató rendszerek működtetése, felügyelete, szükség esetén beavatkozás; IT projektek megvalósításában való részvétel; WIKI alapú dokumentációs és tudásbázis rendszer használata, folyamatos bővítése. A szakmai fejlődésed mellett pedig teret és segítséget adnak a személyiséged fejlesztésére soft-skill tréningekkel, coach segítségével.
  BÉREZÉS

  1500 Ft / óra

  • IT munkakör