Hostess munka

Host, hostess munka diákok számára Budapesten és vidéken

Egészítsd ki az ösztöndíjad! Folyamatosan keresünk diákokat hostess munka végzésére Budapesten és vidéki városokban egyaránt. Az egyes munkák részletes leírásában megtalálhatóak a jelentkezéshez szükséges feltételek, valamint a munkavégzés helye is. Némelyik hostess munka nyelvtudást is igényelhet. Kérjük, ezeket figyelembe véve jelentkezz!

Aktuális, friss munkáink teljes listáját ide kattintva tekintheted meg! >>

Reptéri Hostess munka

Hostesseket keresünk a budapesti régióban, akik idegenvezetőként kalauzolnák el egy vecsési gyárlátogatás résztvevőit: külföldi partnerek, látogatók körbevezetése és koordinálása lesz a feladat. A munkavégzés ideje: 2015. 04. 13. A munkát kötelező tréning előzi meg, amelynek időpontja 2015. 14. 09. A tréning időtartama is a munkához tartozik, tehát fizetett. Olyan 18 év feletti diákokat várunk, akik szereztek már tapasztalatot hasonló munkakörben, kiváló kommunikációs készséggel bírnak, megbízhatóak és precízek, továbbá közép-felső angol nyelvtudással rendelkeznek.

Reptéri Hostess munka

A hostess feladata a reptérre érkező külföldi vendégek fogadása és koordinálása lesz. Azon diákok jelentkezését várjuk, akik már elmúltak 18 év évesek, dolgoztak már hasonló munkakörben, jól kommunikálnak, megbízhatóak, valamint precízek. Aktív angol nyelvtudásra (közép-felső) is szükség lesz. A munkavégzés helyszíne Budapest 18. kerülete.

HOST/HOSTESS MUNKA, ILLATFÚJÁS ÉS PROMÓCIÓ BUDAPESTEN ÉS VIDÉKI NAGYVÁROSOKBAN

HOSTOKAT, HOSTESSEKET keresünk, akik Budapesten és vidéki nagyvárosok drogériáiban, parfümériáiban sminktermékeket, illetve parfümöket népszerűsítenének! A feladat illatfújás, az előre megadott minták alapján a drogériában kapható prémium parfümök, sminkek bemutatása, és a vásárlók megismertetése a termékekkel, tájékoztatás. A szükséges oktatást biztosítjuk. A munkára 18 év feletti, dekoratív, jól kommunikáló, megbízható diákok jelentkezését várjuk az ország egész területéről. A hostok és hostessek számára az alábbi városokban tudunk munkát biztosítani: Budapest, Debrecen, Gödöllő, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Szeged, Székesfehérvár.

HOST, HOSTESS ALKOHOLOS ITALOK PROMÓCIÓJÁRA SOPRONBAN ÉS EGERBEN

Prémium alkoholos italok promóciójára keresünk nappali tagozatos hallgatói jogviszonnyal rendelkező diákokat host, hostess munkára. A diákmunka keretében nagyobb rendezvényeken és szórakozóhelyeken kell kóstoltatni Sopronban és Egerben. Feltétel a betöltött 18. életév, a hasonló munkakörben szerzett tapasztalat, a nappali tagozatos jogviszony és az egészségügyi kiskönyv. Fontos, hogy megbízható legyél és jól kommunikálj.

KÓSTOLTATÁS BUDAPESTEN ÉS VIDÉKI NAGYVÁROSOKBAN – HOST, HOSTESS DIÁKMUNKA

Budapest és vidéki városok (Győr, Sopron, Szeged, Nyíregyháza) áruházaiba keresünk host, hostess munkára egészségügyi kiskönyvvel és nappali tagozatos jogviszonnyal rendelkező diákokat keresünk, akik az áruház saját márkás termékeit kóstoltatnák a vásárlókkal, valamint további promóciós feladatokat is ellátnának. A megbízhatóság és a hasonló munkakörben szerzett tapasztalat követelmény.

Host munka Budapest belvárosi szórakozóhelyén

Nappali tagozatos hostokat keresünk belvárosi (Budapest, V. kerület) szórakozóhelyre, akik magyar és angol nyelven fogadnák, valamint eligazítanák a vendégeket. Jelentkezz, ha elmúltál 18, van tapasztalatod hasonló feladatok elvégzésében, jól kommunikálsz magyarul és angolul, és megbízható vagy!

HOSTESS MUNKA, ALKOHOLOS ITAL PROMÓCIÓJA BUDAPESTEN ÉS VIDÉKEN

Prémium alkoholos italok promóciójához keresünk hostokat és hostesseket, akik elmúltak 18 évesek, dolgoztak már hasonló munkakörben, egyaránt rendelkeznek egészségügyi kiskönyvvel és jó kommunikációs készséggel, valamint megbízhatóak. Nagyobb budapesti, miskolci, pécsi, soproni és szegedi szórakozóhelyeken és rendezvényeken való kóstoltatás lesz a feladat.