Inside Word

Ha külföldi környezetben szeretnétek gyorsan,  jó minőségben és teljes ellátással megtanulni egy nyelvet keressétek őket:Honlap: http://www.insideword.hu/

photo

Nagyon yoo a társaság, csatlakozzatok hozzájuk!

Az Inside Word nyelvi programokat szervező cég a Masterclass csoport tagja, tizenhárom éve a magyar piac szereplője. Az Inside Word nyelvi programot kinál külföldön 8-88 éves korosztálynak, nyelvi kommunikációs készségük fejlesztésére. Általános nyelvtanfolyamok, nyári junior nyári táborok, felnőtteknek kommunikációs nyelvtanfolyamok, üzleti tanfolyamok anyanyelvi környezetben, nemzetközi diákcsoportokban, szinte az egész világon (USA, Új-Zéland, Japán, Ausztrália, Anglia, Ausztria, Spanyolország, Olaszország, Málta stb.)

Szállással (családi/kollégiumi/apartman/hotel) illetve a nélkül, kínáljuk programjainkat, teljeskörű ügyintézéssel és személyre szabott programokkal. Amennyiben a diák kéri, repülőjegy vásárlásban és külföldön tartózkodása ideje alatt biztosítás megkötésében is tudunk segíteni.

 

A diákot kiutazása után sem hagyjuk magára, felveheti velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk bármilyen kérésével, kérdésével kapcsolatosan. Sőt, arra bíztatjuk, ossza meg velünk élményeit, hogy a későbbiekben ezzel az utazni kívánó diákok kedvét is meghozhassa a nyelvtanuláshoz.

 

Ha szeretnél karriert váltani, színesebb, sikeresebb önéletrajzzal megjelenni a munkaerőpiacon, tanulj külföldön, hatékonyan. Inside Word, élményekben utazunk!

 

Honlap: http://www.insideword.hu/