ÁTTEKINTÉS

MUNKAVÉGZÉS HELYE

Budapest V.

FELADAT

Turista informátor pozícióra keres diákot egy remek hangulatú ajándékbolt. Ha szeretsz emberekkel foglalkozni, imádod a turizmust és nem okoz számodra problémát az idegenek leszólítása és a termékek értékesítése, esetleg angol nyelven, akkor ez a te pozíciód! Az arra járó érdeklődőknek szuper élményeket és ajándékkártyákat ajánlhatsz. Mindennapjaidat jó fej, kedves, fiatalos csapatban töltenéd, gyönyörű környezetben. Feladatok: • Jegyek értékesítése (Hop on Hop off, hajó jegyek, Bp. kártya stb.) • Ajándéktárgyak értékesítése és klasszikus eladói munkák Májusban csütörtöktől vasárnapig 10 és 17 óra között, júniustól pedig ráérés szerint minden nap 10 és 17 óra közötti ráéréssel!

FELTÉTELEK

18 év felett; Aktív nappali vagy passzív hallgatói jogviszony; Angol nyelvtudás (középfok); Jó kommunikációs készség; Jó problémamegoldó készség; Kedves személyiség; Magabiztos fellépés; Önállóság; Pontosság; Precizitás; Talpraesettség; Tanulni akarás; Ügyfélorientáltság; Jó csapatszellem; Nyitott személyiség

MUNKAIDŐ

Májusban csütörtöktől vasárnapig 10 óra és 17 óra között, júniustól pedig minden nap 10 óra és 17 óra közötti ráéréssel! Heti 2-3 nap vállalása, rugalmas ráéréssel, hosszútávon!

BÉREZÉS (bruttó)

1647 Ft/óra + adható bónusz

JELENTKEZÉS FORMÁJA

A munkára való jelentkezéshez regisztrálj az ydiak.hu weboldalon (vagy jelentkezz be meglévő fiókodba), valamint töltsd fel az önéletrajzod a saját profilodba. Ezt követően a munkánál kattints a jelentkezés gombra. Bővebben információért a munkával kapcsolatban keresd Nagy Gréta kollégánkat a +36 30 295 5497-s telefonszámon vagy e-mailben a nagy.greta@ydiak.hu címen.

A Helyszínről: Budapest V.

1647 Ft/óra + adható bónusz