ÁTTEKINTÉS

MUNKAVÉGZÉS HELYE

Budapest XIII.

FELADAT

Ha türelmes vagy, segítőkész és jól kommunikálsz, valamint ez nem fog ki rajtad az angol mellett szerbül vagy horvátul vagy szlovénul sem, jelentkezz egy nemzetközi asszisztansz szolgáltató cég telefonos operátor csapatába! Itt nem csak a kommunikációs készségedet és a nyelvtudásodat kamatoztathatod, de az önéletrajzodban is jól mutat majd! Feladataid lesznek: • Telefonos segítségnyújtás ügyfeleink számára. • Ügyfelek felmerülő káreseményeinek felvétele, problémájuk megoldása: legyen az autómentés; egészségügyi ellátás, szakember, szállás megszervezése; csereautó biztosításának menedzselése; egyéb vészhelyzetek megoldása területenként eltérően (travel, technical, home, health). • A megoldandó káreseménnyel együtt járó adminisztráció elvégzése.

FELTÉTELEK

18 év felett; Aktív nappali vagy passzív hallgatói jogviszony; Angol nyelvtudás (középfok); Hasonló munkakörben szerzett tapasztalat előny; Jó kommunikációs készség; Jó problémamegoldó készség; Kedves személyiség; Magabiztos MS Office ismeretek; Megbízhatóság; Ügyfélorientáltság; Általános adminisztrációs tapasztalat; Telefonos/vendéglátós/eladói tapasztalat előny; Középfokú szerb/horvát/szlovén nyelvtudás

MUNKAIDŐ

H-V 0-24 óráig havi 80-100, nyáron 100-120 órában, rugalmasan, hosszú távon

BÉREZÉS (bruttó)

1260 Ft/óra - 1450 Ft/óra

JELENTKEZÉS FORMÁJA

A munkára való jelentkezéshez regisztrálj az ydiak.hu weboldalon (vagy jelentkezz be meglévő fiókodba), valamint töltsd fel az önéletrajzod a saját profilodba. Ezt követően a munkánál kattints a jelentkezés gombra. Bővebben információért a munkával kapcsolatban keresd Horváth Zsófia kollégánkat a +36 30 181 8252-es telefonszámon vagy e-mailben a horvath.zsofia@ydiak.hu címen.

A Helyszínről: Budapest XIII.

1260 Ft/óra - 1450 Ft/óra