ÁTTEKINTÉS

MUNKAVÉGZÉS HELYE

Budapest IX.

FELADAT

Vonz az irodai környezet, és szeretnél egy olyan helyen dolgozni, ahol fiatalos a csapat, és még a munkaidő is rugalmas? Ha jó kommunikációs készséggel, és felhasználó szintű számítógépes ismerettel rendelkezel, szeretsz csacsogni, akkor jelentkezz most telefonos operátornak! Feladatod lesz: projekt alapú előre elkészített kérdőívek alapján cégvezetők és titkárnők telefonos felkeresése, illetve a telefonos információs vonal kezelése, adminisztráció. Az irodában kéthetente gyümölcsnap vár, és a napi koffeinbeviteleden sem kell gondolkodnod, korlátlan kávéfogyasztás formájában adott lesz ez is! Az alapórabéren felül pedig a következő bónuszokkal tudsz majd számolni! Nettó. 1400 Ft az órabér, ha heti szinten minimum 20 órát tudsz vállalni. Nettó. 1600 Ft, ha heti szinten minimum 30 órát tudsz vállalni.

FELTÉTELEK

18 év felett; Aktív nappali vagy passzív hallgatói jogviszony; Jó kommunikációs készség; Kedves személyiség; Kiváló monotónia tűrés

MUNKAIDŐ

Hosszútávon, (minimum 4-5 hónap) hétfőtől péntekig 8:30-17:00 óra között, 4-6-8 órában, heti minimum 15-20 óra vállalása.

BÉREZÉS (bruttó)

1411 Ft/óra - 1882 Ft/óra

JELENTKEZÉS FORMÁJA

A munkára való jelentkezéshez regisztrálj az ydiak.hu weboldalon (vagy jelentkezz be meglévő fiókodba), valamint töltsd fel az önéletrajzod a saját profilodba. Ezt követően a munkánál kattints a jelentkezés gombra. Bővebben információért a munkával kapcsolatban keresd Kormos Anna kollégánkat e-mailben a kormos.annamaria@ydiak.hu címen.

A Helyszínről: Budapest IX.

1411 Ft/óra - 1882 Ft/óra