ÁTTEKINTÉS

MUNKAVÉGZÉS HELYE

Budapest V.

FELADAT

Ha szeretnéd erős alapokat szerezni a vendéglátásban, vagy már van tapasztalatod, és valami stabilra vágynál az iskola mellett, próbáld ki magad egy hangulatos Duna parti étterembe. Segédfelszolgálóként a fő feladatod a felszolgálók munkájának támogatása lesz, rendelések kivivése, üres poharak-tányérok beszedése, evőeszköz törölgetés, és hasonlóak lesznek.

FELTÉTELEK

18 év felett; Angol nyelvtudás (középfok); EÜ kiskönyv (elkészítésében segítünk); Hasonló munkakörben szerzett tapasztalat előny; Jó kommunikációs készség; Kedves személyiség; Lelkesedés a terület iránt; Magabiztos fellépés; Önállóság; Talpraesettség; Terhelhetőség; Ügyfélorientáltság

MUNKAIDŐ

Hétfő-Vasárnap 12:00-21:30, Heti 3-4 műszak vállalása

BÉREZÉS (bruttó)

1471 Ft/óra

JELENTKEZÉS FORMÁJA

A munkára való jelentkezéshez regisztrálj az ydiak.hu weboldalon (vagy jelentkezz be meglévő fiókodba), valamint töltsd fel az angol-magyar nyelvű önéletrajzod a saját profilodba. Ezt követően a munkánál kattints a jelentkezés gombra. Bővebben információért a munkával kapcsolatban keresd Pénzes Lili kollégánkat a +36 30 512 7642-es telefonszámon vagy a penzes.lili@ydiak.hu e-mail címen.

A Helyszínről: Budapest V.

1471 Ft/óra