ÁTTEKINTÉS

MUNKAVÉGZÉS HELYE

Budaörs, Budapest III., Budapest VIII., Budapest XIII., Budapest XV.

FELADAT

Jól jönne valami hosszútávú munka, de csak hétvégén érsz rá? Imádod a vásárlási lázzal járó hangulatot? Boltkóros vagy de jó volna határt szabni a költéseidnek? Csodálatos hírt hoztam neked, ott lehetsz és még pénzt is kereshetsz vele! Emlékszel még, mikor egy nagyobb elektronikai cikkeket forgalmazó áruházban sétálgattál a sorok között, megláttál egy-két jó kedvű promótert -akik épp egy vásárlóval beszélgettek- és arra gondoltál: "de jó lehet nekik, hogy itt dolgoznak"? Ha most hosszútávon keresnél valamit, de csak a hétvégék jók, és kipróbánád "milyen jó is lehetett azoknak a promótereknek", nincs más dolgod mint jelentkezni! Ha nyugodtabb a személyiséged és nem a pörgős munkák szerelmese vagy, akkor ez egy igazán jó lehetőség lehet számodra. Feladatod egy adott márka bemutatása és a vásárlók tájékoztatása lesz. Hétvégi műszakokkal, az üzlet nyitvatartási idejében 5-8 órás műszakban várjuk a jelentkezőket.

FELTÉTELEK

Aktív nappali vagy passzív hallgatói jogviszony; Hasonló munkakörben szerzett tapasztalat előny; Jó kommunikációs készség; Kedves személyiség; Lelkesedés a terület iránt; Magabiztos fellépés; Megbízhatóság; Önállóság; Talpraesettség; Ügyfélorientáltság; Nyitott személyiség

MUNKAIDŐ

Péntektől vasárnapig 5-8 órában

BÉREZÉS (bruttó)

1412 Ft/óra - 1600 Ft/óra

JELENTKEZÉS FORMÁJA

A munkára való jelentkezéshez regisztrálj az ydiak.hu weboldalon (vagy jelentkezz be meglévő fiókodba), valamint töltsd fel az önéletrajzod a saját profilodba. Ezt követően a munkánál kattints a jelentkezés gombra. Bővebben információért a munkával kapcsolatban keresd Dankó Barbara kollégánkat a +36301602003 telefonszámon, vagy e-mailben a danko.barbara@ydiak.hu címen.

A Helyszínről: Budaörs, Budapest III., Budapest VIII., Budapest XIII., Budapest XV.

1412 Ft/óra - 1600 Ft/óra