ÁTTEKINTÉS

MUNKAVÉGZÉS HELYE

Budapest XVIII.

FELADAT

Imádod a repülőgépeket? Vonz a légiközlekedés különleges világa? Visszatérnél az iparágba? Mindig is kíváncsisággal töltött el, hogy milyen lehet egy forgalmas nap a repülőtéren? Akkor itt az idő, hogy jelentkezz hozzánk terminálüzemeltetési és információs munkatársnak. Feladataid lesznek többek között: • A 2-es Terminált bejárva segíteni fogod a zökkenőmentes működést, folyamatosan kapcsolatban leszel más osztályokkal. • Keresed a meghibásodásokat/rendellenességeket, melyek akadályozzák a terminál zavartalan működését, vagy a zökkenőmentes utasforgalmat és jelzed a vezetődnek. • Figyelni fogod, hogy kinek van szüksége információra, & proaktívan megszólítod az utasokat. • Járatinformációt nyújtasz és segíted az utasokat kisebb-nagyobb problémáikban, kérdéseikben. • Egy mosoly mindig segít – biztosítod a magas minőségű utasélményt. • Tájékoztatod az utasokat, hogy milyen repülőtéri folyamatok várnak rájuk. Mindenképpen olyan diákok jelentkezését várjuk, akik magabiztosan beszélnek angolul, legalább középfokú végzettséggel rendelkeznek, szereztek már tapasztalatot ügyfél kezelésben, váratlan helyzetekben sem riadnak meg & megőrzik a nyugalmukat, illetve türelmesen kommunikál majd az utasokkal.

FELTÉTELEK

18 év felett; Aktív nappali vagy passzív hallgatói jogviszony; EÜ kiskönyv (elkészítésében segítünk); Hasonló munkakörben szerzett tapasztalat előny; Jó kommunikációs készség; Jó problémamegoldó készség; Kedves személyiség; Lelkesedés a terület iránt; Magabiztos fellépés; Megbízhatóság; Önállóság; Pontosság; Precizitás; Talpraesettség; Tanulni akarás; Ügyfélorientáltság; Érettségi bizonyítvány megléte; Jó csapatszellem; Nyitott személyiség; Ügyfélszolgálati tapasztalat; Ügyfél kezelésben van tapasztalatod; Legalább középfokú végzettség

MUNKAIDŐ

Rugalmasan, megbeszélés szerint 0-24 között 6-8-10-12 órás műszakokban, legalább 1-2 délelőtt / hétvégi nap vállalásával egy héten hosszútávon.

BÉREZÉS (bruttó)

1500 Ft/óra + adható bónusz

JELENTKEZÉS FORMÁJA

A munkára való jelentkezéshez regisztrálj az ydiak.hu weboldalon (vagy jelentkezz be meglévő fiókodba), valamint töltsd fel az önéletrajzod a saját profilodba. Ezt követően a munkánál kattints a jelentkezés gombra. Bővebben információért a munkával kapcsolatban keresd Török Erika kollégánkat a +36 20 367 1179-es telefonszámon, vagy e-mailben a torok.erika@ydiak.hu címen.

A Helyszínről: Budapest XVIII.

1500 Ft/óra + adható bónusz