ÁTTEKINTÉS

MUNKAVÉGZÉS HELYE

Budapest VIII., Budapest IX., Budapest XI., Budapest XV., Budapest XXII., Budapest XXIII.

FELADAT

Mindened a pörgés? Egész nap sürögsz-forogsz? Úgy gondolod jól jönne egy jól fizető biztos diákmunka az iskola mellett is egy szuper csapat tagjaként? Akkor ez a munka igazán neked való! Légy te az, aki az éhes vendégek szájára mosolyt csal, finom burgerek, vagy éppen fagylatok/shakek elkészítésével. Most az alábbi helyszínek közül választhatsz: 9. kerület (3 különböző helyszín); 11. kerület; 8. kerület; 22. kerület; 23. kerület; Ráadásul rugalmasan dolgozhatsz, délelőtt vagy délután, hétfő és vasárnap között, heti 15-20 órában. Feladataid lennének a vendégek kiszolgálása, ételek előkészítése és elkészítése, valamint a rendelés felvétel. 18:00-06:00 között 30 % műszakpótlék. Személyzeti fogyasztást és dolgozói kedvezménykártyát biztosítanak részedre.

FELTÉTELEK

16 év felett; Aktív nappali vagy passzív hallgatói jogviszony; EÜ kiskönyv (elkészítésében segítünk); Hasonló munkakörben szerzett tapasztalat előny; Jó kommunikációs készség; Jó problémamegoldó készség; Kedves személyiség; Magabiztos fellépés; Megbízhatóság; Önállóság; Pontosság; Precizitás; Talpraesettség; Terhelhetőség; Ügyfélorientáltság; Jó csapatszellem; Nyitott személyiség; Magyar nyelvtudás

MUNKAIDŐ

Heti 15-20 órában hétfő és vasárnap között rugalmasan megbeszélés szerint.

BÉREZÉS (bruttó)

1200 Ft/óra - 1560 Ft/óra + adható bónusz

JELENTKEZÉS FORMÁJA

A munkára való jelentkezéshez regisztrálj az ydiak.hu weboldalon (vagy jelentkezz be meglévő fiókodba), valamint töltsd fel az önéletrajzod a saját profilodba. Ezt követően a munkánál kattints a jelentkezés gombra. Bővebben információért a munkával kapcsolatban keresd Kövér Leila kollégánkat a +36 30 160 2004-s telefonszámon, vagy a kover.leila@ydiak.hu e-mail címen.

A Helyszínről: Budapest VIII., Budapest IX., Budapest XI., Budapest XV., Budapest XXII., Budapest XXIII.

1200 Ft/óra - 1560 Ft/óra + adható bónusz