ÁTTEKINTÉS

MUNKAVÉGZÉS HELYE

Győr, Pécs, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza, Székesfehérvár, Szolnok, Budapest ismeretlen kerület, Szeged

FELADAT

Jelentkezz étel futárnak! Csatlakozz a Wolt csapatához! RUGALMAS IDŐBEOSZTÁS!! Itt Te határozod meg, hogy mikor akarsz dolgozni, akkor is, ha csak napi egy-két órát érsz rá. Legyél saját magad főnöke! Jutalmazó bónuszrendszer és garantált minimum órabér biztosítja, hogy minden esetben jól járj. Fizetésednek csak az szab határt, hogy mennyit és mennyire gyorsan szállítasz egy nap. Jelentkezz, nehogy lemaradj!!!

FELTÉTELEK

18 év felett; Aktív nappali vagy passzív hallgatói jogviszony; Hasonló munkakörben szerzett tapasztalat előny; Jó fizikum; Jó problémamegoldó készség; Pontosság; Talpraesettség; Ügyfélorientáltság; Üzemorvosi alkalmassági igazolás (ebben segítünk)

MUNKAIDŐ

Hétfő és vasárnap között rugalmasan

BÉREZÉS (bruttó)

963 Ft/óra - 1764 Ft/óra + adható bónusz

JELENTKEZÉS FORMÁJA

A munkára való jelentkezéshez regisztrálj az ydiak.hu weboldalon (vagy jelentkezz be meglévő fiókodba), valamint töltsd fel az önéletrajzod a saját profilodba. Ezt követően a munkánál kattints a jelentkezés gombra. Bővebben információért a munkával kapcsolatban keresd Buzás Netti kollégánkat a +36 30 328 8968-as telefonszámon, vagy e-mailben a buzas.anetta@ydiak.hu címen.

A Helyszínről: Győr, Pécs, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza, Székesfehérvár, Szolnok, Budapest ismeretlen kerület, Szeged

963 Ft/óra - 1764 Ft/óra + adható bónusz