ÁTTEKINTÉS

MUNKAVÉGZÉS HELYE

Nyíregyháza

FELADAT

Ha szívesen lennél tagja, egy dinamikus, fiatalos és fejlődő cégnek, mosolygós és kommunikatív vagy, jelentkezz értékesítő host/hostessnek. Feladatod a cég által biztosított kis járművek kölcsönzésénél a segédkezés lesz. - vendégek kiszolgálása, tájékoztatása - kassza kezelés - adminisztráció - eszközhasználat bemutatása

FELTÉTELEK

18 év felett; Aktív nappali vagy passzív hallgatói jogviszony; Angol nyelvtudás (középfok); Hasonló munkakörben szerzett tapasztalat előny; Jó kommunikációs készség; Kedves személyiség; Magabiztos fellépés; Megbízhatóság; Önállóság; Pontosság; Precizitás; Talpraesettség; Ügyfélorientáltság; Üzemorvosi alkalmassági igazolás (ebben segítünk)

MUNKAIDŐ

Hétfő-Vasárnap 9:00-20:00, heti minimum 2-3 teljes nap vállalása

BÉREZÉS (bruttó)

1412 Ft/óra

JELENTKEZÉS FORMÁJA

A munkára való jelentkezéshez regisztrálj az ydiak.hu weboldalon (vagy jelentkezz be meglévő fiókodba), valamint töltsd fel az angol-magyar nyelvű önéletrajzod a saját profilodba. Ezt követően a munkánál kattints a jelentkezés gombra. Bővebben információért a munkával kapcsolatban keresd Pénzes Lili kollégánkat a +36 30 512 7642-es telefonszámon vagy a penzes.lili@ydiak.hu e-mail címen.

A Helyszínről: Nyíregyháza

1412 Ft/óra