ÁTTEKINTÉS

MUNKAVÉGZÉS HELYE

Budapest V., Budapest VII.

FELADAT

Bírod a pörgést, és az éjszakát, élvezed a fergeteges bulikat? Ismerd meg a szórakozóhelyek izgalmas világát! Pozíciók: - poharas (feladata: tálcával a poharak összeszedése) - mosogató (feladata: poharak géppel történő elmosása) - hostess (feladata: vendégek fogadása, irányítása) - ügyelő (feladata: tánctér, mosdó, dohányzó ügyelése) - takarító (feladata: dohányzó, mosdó tisztán tartása) Minden pozíció esetén feladat a buli előtti és utáni pakolás! Gyere akár haveroddal, páros helyek is elérhetők!

FELTÉTELEK

18 év felett; Aktív nappali vagy passzív hallgatói jogviszony; EÜ kiskönyv (elkészítésében segítünk); Hasonló munkakörben szerzett tapasztalat előny; Lelkesedés a terület iránt; Megbízhatóság; Pontosság; Precizitás; Terhelhetőség; Jó csapatszellem

MUNKAIDŐ

Csütörtök, péntek, szombat általában 20:00-7:00, akár heti egy nap vállalásával

BÉREZÉS (bruttó)

1176 Ft/óra - 1529 Ft/óra

JELENTKEZÉS FORMÁJA

A munkára való jelentkezéshez regisztrálj az ydiak.hu weboldalon (vagy jelentkezz be meglévő fiókodba), valamint töltsd fel az angol-magyar nyelvű önéletrajzod a saját profilodba. Ezt követően a munkánál kattints a jelentkezés gombra. Bővebben információért a munkával kapcsolatban keresd Pénzes Lili kollégánkat a +36 30 512 7642-es telefonszámon vagy a penzes.lili@ydiak.hu e-mail címen.

A Helyszínről: Budapest V., Budapest VII.

1176 Ft/óra - 1529 Ft/óra