ÁTTEKINTÉS

MUNKAVÉGZÉS HELYE

Budapest összes kerülete

FELADAT

Szereted a kávé illatát és finom süteményeket ? Akkor ezt a pozíciót Neked találták ki! Gyere és dolgozz egy gyorsétterem kávézójában Ebben a pozícióban a kávézó hangulatáért leszel felelős. Te készíted el a kávét vagy éppen te szolgálod fel vendégeink kedvenc süteményét. Nyugi, megmutatunk mindent, hogy tökéletesen tudd elvégezni feladataidat. Szeretsz emberek között lenni, jól kommunikálsz ? Egy vidám csapat tagjaként, jó hangulatban töltenéd a munkanapjaidat ? nyitott vagy arra, hogy újdonságokat tanulj és elsajátítsd a kávékészítés szabályait. Ha kitartóan dolgozol akár minősítést is szerezhetsz. Van kedved belevágni a Barista életbe? Rendelhetjük tőled a következő cappucino-t? Jelentkezz!

FELTÉTELEK

16 év felett; Aktív nappali vagy passzív hallgatói jogviszony; EÜ kiskönyv (elkészítésében segítünk); Jó kommunikációs készség; Jó problémamegoldó készség; Talpraesettség; Jó csapatszellem

MUNKAIDŐ

Heti 15-20 órában

BÉREZÉS (bruttó)

1302 Ft/óra - 2083 Ft/óra + adható bónusz

JELENTKEZÉS FORMÁJA

A munkára való jelentkezéshez regisztrálj az ydiak.hu weboldalon (vagy jelentkezz be meglévő fiókodba), valamint töltsd fel az önéletrajzod a saját profilodba. Ezt követően a munkánál kattints a jelentkezés gombra. Bővebben információért a munkával kapcsolatban keresd Huri Dorina kollégánkat a +36 30 249 2622 vagy a recruit@ydiak.hu email címen.

A Helyszínről: Budapest összes kerülete

1302 Ft/óra - 2083 Ft/óra + adható bónusz