ÁTTEKINTÉS

MUNKAVÉGZÉS HELYE

Budapest IX.

FELADAT

Ha szeretnél irodai környezetben dolgozni, ráadásul Magyarország egyik vezető bankjánál, akkor itt a lehetőség. Itt nem hátrány, ha még nincs irodai munkában tapasztalatod, egy hetes fizetett betanítás segíti majd az utadat. Viszont az erős kommunikációs készség, tiszta beszéd, ügyfélorientáltság elvárás! BETANULÁS IDEJE (KÖTELEZŐ): augusztus 09-13, hétfőtől péntekig 8:00-16:00 között. A fizetett betanítást követően ezek lesznek a főbb feladataid: Bankkártya elfogadással kapcsolatos problémák megoldása (kártyabirtokosok és elfogadóhelyek hívásainak kezelése) Ezeket előre betanult sémák alapján kell megoldani, nyugodt és segítőkész vendégörrel. Amiért megéri erre a munkára jelentkezned -Hétfőtől vasárnapig végezhető 6-22 óra között -Kiemelkedő partner, és nagyon jól mutat a CV-ben -Felnőtt, de fiatalos légkör -Kiszámítható beosztás, az általad leadott igények alapján -Pótlékok és egyéb juttatások A munka hosszútávra szól!

FELTÉTELEK

18 év felett; Angol nyelvtudás (középfok); Hasonló munkakörben szerzett tapasztalat előny; Jó kommunikációs készség; Jó problémamegoldó készség; Kedves személyiség; Magabiztos fellépés; Megbízhatóság; Önállóság; Pontosság; Precizitás; Terhelhetőség; Ügyfélorientáltság; Érettségi bizonyítvány megléte; Erkölcsi bizonyítvány megléte; Üzemorvosi alkalmassági igazolás (ebben segítünk)

MUNKAIDŐ

H-V, 06:00-22:00 (napi 6-8-10 órában) 3-4 nap vállalásával, beosztás megbeszélés szerint rugalmasan

BÉREZÉS (bruttó)

1176 Ft/óra - 1875 Ft/óra + adható bónusz

JELENTKEZÉS FORMÁJA

A munkára való jelentkezéshez regisztrálj az ydiak.hu weboldalon (vagy jelentkezz be meglévő fiókodba), valamint töltsd fel az önéletrajzod a saját profilodba. Ezt követően a munkánál kattints a jelentkezés gombra. Bővebben információért a munkával kapcsolatban keresd Pénzes Lili kollégánkat a +36 30/512-7642 telefonszámon, vagy e-mailben a penzes.lili@ydiak.hu címen.

A Helyszínről: Budapest IX.

1176 Ft/óra - 1875 Ft/óra + adható bónusz