ÁTTEKINTÉS

MUNKAVÉGZÉS HELYE

Budapest III.

FELADAT

Építő-, vagy építészmérnöknek, esetleg műszaki menedzsernek tanulsz? Szeretnél irodai környezetben, egy vidám csapat tagjaként dolgozni, ahol még a munkaidő is rugalmas? Ha igazán precíz vagy és szeretsz egyszerre több mindent csinálni, valamint felhasználó szintű számítógépes ismeretekkel rendelkezel (excel magabiztos ismeret), akkor jelentkezz most adminisztrációs munkatársnak! Csatlakozz egy klassz csapathoz, ahol minden nap tanulhatsz valami újat. Feladatod lesz: általános adminisztráció, adatokat ellenőrzése és rögzítése az új vállalat irányítási rendszerben.

FELTÉTELEK

18 év felett; Aktív nappali vagy passzív hallgatói jogviszony; Magabiztos MS Office ismeretek; Műszaki tanulmány előny; Műszaki tanulmányok; Magas szintű Excel és World ismeretek; Számítógépes ismeret feltétel

MUNKAIDŐ

heti minimum 20 óra; 8:00-17:00 között

BÉREZÉS (bruttó)

1765 Ft/óra

JELENTKEZÉS FORMÁJA

A munkára való jelentkezéshez regisztrálj az ydiak.hu weboldalon (vagy jelentkezz be meglévő fiókodba), valamint töltsd fel az önéletrajzod a saját profilodba. Ezt követően a munkánál kattints a jelentkezés gombra. Bővebben információért a munkával kapcsolatban keresd Kámán Petra kollégánkat a +36305183955-ös telefonszámon, vagy e-mailben a kaman.petra@ydiak.hu címen.

A Helyszínről: Budapest III.

1765 Ft/óra