• FUTÁRKODJ A WOLT-NÁL!

  Győr, Pécs, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza, Székesfehérvár, Szolnok, Budapest ismeretlen kerület, Szeged Jelentkezz étel futárnak! Csatlakozz a Wolt csapatához! RUGALMAS IDŐBEOSZTÁS!! Itt Te határozod meg, hogy mikor akarsz dolgozni, akkor is, ha csak napi egy-két órát érsz rá. Legyél saját magad főnöke! Jutalmazó bónuszrendszer és garantált minimum órabér biztosítja, hogy minden esetben jól járj. Fizetésednek csak az szab határt, hogy mennyit és mennyire gyorsan szállítasz egy nap. Jelentkezz, nehogy lemaradj!!!
  BÉREZÉS

  963 Ft/óra - 1764 Ft/óra + adható bónusz

  • Fizikai munka
 • HR ASSZISZTENS MISKOLCON

  Miskolc Szeretsz rendszerben dolgozni és szívesen kommunikálsz emberekkel? Nem riadsz meg, ha telefonon kell egyeztetned? Szívesen dolgoznál egy HR csapat aktív tagjaként? Jelentkezz GYAKORNOKNAK heti 30 órában!
  BÉREZÉS

  1242 Ft/óra

  • Irodai munka
 • LELTÁROZÓ MUNKA BARKÁCSÁRUHÁZBAN !OKTÓBERI INDULÁS!

  Győr, Kaposvár, Pécs, Budaörs, Debrecen, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Székesfehérvár, Szolnok, Szombathely, Zalaegerszeg, Budapest IX., Esztergom, Szeged, Békéscsaba Suli után sok időd lesz és ezt pénzkereséssel szeretnéd kitölteni? Jelentkezz szeptember végén induló leltársorozatunkra! Országos leltározási munkára keresünk diákokat! Budapesti és vidéki barkácsáruházakban történő munkavégzés, vidékre biztosított és térített lejutással. Ha haverral mennél és beajánlod, bónusz ütheti a markod! A leltáridőpontok általában péntek és kedd között vannak, napi 8-10 órás munkavégzéssel.
  BÉREZÉS

  1350 Ft/óra - 1600 Ft/óra

  • Leltározás