Mikor érdemes diákmunkában gondolkodni?


Gyors és rugalmas megoldást kínálunk egy költségszámlával az elszámolásban.

Díjaink az iskolaszövetkezetekre vonatkozó foglalkoztatási kedvezmények miatt igen kedvezőek.

 


 

Magunkról

 

Az Y Generáció Iskolaszövetkezet diákmunkaerőt kínáló vállalkozásunk, melyet egyetemisták és főiskolások részvételével alapítottunk.

Cégünk szakmai vezetői több mint egy évtizede vannak jelen a diákmunka szervezés területén. Hozzáértésünk és piaci ismeretünk hozzájárulhat Partnereink sikereihez.

 

MI jelent az Y Generáció:

Az Y Generáció szociológiai meghatározás. Tagjai tágabb értelemben az ezredforduló szülöttei. Ők azok, akik megszerzett ismereteikkel jól alkalmazkodnak a munka világához, a folyamatosan változó igényekhez és kihívásokhoz. Függetlenek, gyakorlatiasok, felpörgetett életvitelt élő információéhes nemzedék. Bármikor elérhetőek, mert nem akarnak lemaradni semmiről.

Feladatunk:

Feladatunk, az Y Generáció diákjai és a Munkaadók közötti kapcsolatfelvétel kialakítása. Szeretnénk diákjainkat megfelelő szakmai fejlődéshez, a Munkaadókat pedig minőségi pályakezdő munkaerőhöz juttatni.

Céljaink:

Az Y Generáció diákja a mi diákunk, hiszen elképzeléseinkben olyan célokat fogalmazunk meg, melyek a munka világában a jövő nemzedék érdekeit szolgálják.

Tevékenységünk:

Tevékenységünk minden szakaszát dokumentált előírások alapján végezzük. Gondoskodunk arról, hogy az ajánlatadás, a szerződéskötés, a teljesítés és a visszacsatolás folyamataiban a minőségre vonatkozó követelmények egyértelműen meghatározásra kerüljenek, továbbá megrendelőink igényeit helyesen értelmezve azokat maradéktalanul teljesítsük.