• CSÚSZDAŐR/CSÚSZDA KEZELŐ

  Budapest I., Budapest II., Budapest III., Budapest IX., Budapest XI., Budapest XIII., Budapest XIV., Budapest XXII. Élvezd a nyarat, legyél a szabadban, vagy ha nem vagy oda a napsütésért akkor a benti zárt területen, mégis vízközelben! Itt a lehetőség, hogy életed egyik legjobb feladatában részt vehess, és szerezz egy plusz oklevelet, ami a későbbiekben még jól jöhet. Gyere és csatlakozz a Csúszdaőri csapatunkhoz! Az oktatást és vizsgát mi biztosítjuk, Neked csak rá kell szánnod egy fél napod a vizsgára, és gazdagodtál a papírral, amivel helyett foglalhatsz Nyárra a strandok, vagy fürdők egyikébe!
  BÉREZÉS

  1242 Ft/óra

  • Strand/Fürdő munka
 • DOLGOZZ BUDAPEST VILÁGHÍRŰ FÜRDŐIBEN!

  Budapest I., Budapest II., Budapest III., Budapest IX., Budapest XI., Budapest XIII., Budapest XIV., Budapest XXII. Sokat jársz fürdőbe és imádod? Most keress pénzt úgy, hogy azt csinálod, ami érdekel. Budapest Világhírű Fürdőiben van lehetőséged dolgozni. Több pozícióba is kipróbálhatod magad: Host/hostessként feladatod lesz a külföldi vendégek fogadása/eligazítása és tájékoztatása; Fürdősegédként feladataid: öltöző kabinok rendben tartása; öltöző szekrények átadása és őrzése; takarítás; betegirányítás. Kertészként a strandok növényeinek gondozása lesz feladatod és házirend felügyelőként a fürdők házirendjének betartása.
  BÉREZÉS

  1121 Ft/óra - 1134 Ft/óra

  • Strand/Fürdő munka
 • DOLGOZZ TE IS JEGYPÉNZTÁROSKÉNT BUDAPEST GYÓGYFÜRDŐIBEN

  Budapest I., Budapest II., Budapest III., Budapest IX., Budapest XI., Budapest XIII., Budapest XIV., Budapest XXII. Mindig is jó voltál matekból? Itt az idő, hogy ezt kamatoztasd! Dolgozz Budapest legismertebb fürdőiben jegypénztáros pozícióban. A következő feladatokat kell ellásd munkád során: belépő jegyek árusítása, vendégek fogadása, eligazítása. Ne aggódj, a betanulást biztosítjuk!
  BÉREZÉS

  1242 Ft/óra

  • Strand/Fürdő munka
 • DOLGOZZ ÚSZÓMESTERKÉNT EGÉSZ ÉVBEN!

  Budapest I., Budapest II., Budapest III., Budapest IX., Budapest XI., Budapest XIII., Budapest XIV., Budapest XXII. Imádod a vizet, a strandot, a bikiniket, a napsütést? El tudnád magad képzelni egy medence mellett nyáron, egy strandon? Vagy akár egész évben jól meglennél akár egy beltéri medence mellett is, wellness, vagy uszoda részen? Szereted a Gyógyfürdők, Strandok világát? Ha tudsz úszni, szeretnél egy plusz nemzetközileg is elismert szakmát, jelentkezz következő úszómesteri képzésünkre, aminek a költségét Mi álljuk! A következő képzés időpontja Szeptember 16-tól Szeptember 22-ig (Hétfőtől Vasárnapig), a képzésről egy teljes napot, vagy két fél napot lehet hiányozni! Gyere és szerezd meg már most a biztos helyed nyárra a strandokra! ;)
  BÉREZÉS

  1296 Ft/óra

  • Strand/Fürdő munka