• BOLTI HOST/HOSTESS

  Budapest V. Szívesen segítesz, magyarázol, és nem ijedsz meg az angol nyelvű kommunikációtól sem? Akkor jelentkezz belvárosi üzletbe, ahol a különböző környezetbarát és innovatív jármű kölcsönzésében és értékesítésében lesz lehetőséged segíteni.
  BÉREZÉS

  1294 Ft/óra

  • Host/Hostess munka
 • ÉJSZAKAI SALES AGENT A LISZT FERENC REPTÉREN

  Budapest XVIII. Reptéri transzferszolgáltatással foglalkozó partnerünkhöz keresünk éjszaki sales agent pozícióba diákot. Ha mindig is érdekelt a repterek különleges világa, akkor ez a te lehetőséged. Feladataid lesznek: transzferjegyek értékesítése a repülőtérről Budapestre, pénzkezelés, sofőrök érkeztetése a terminálon.
  BÉREZÉS

  1500 Ft/óra + adható bónusz

  • Host/Hostess munka
 • ÉRTÉKESÍTŐ GYÓGYFÜRDŐBEN

  Budapest XIV. Hosszútávú munkára vágysz, amit könnyen össze tudsz egyeztetni a tanulmányaiddal? Szívesen dolgoznál Budapest egyik legnevesebb gyógyfürdőjében, ahol teljes mértékben kihasználhatod angol nyelvtudásod? Akkor jelentkezz értékesítői munkánkra! A feladatod lesz többek között a termál részleg szolgáltatásának ismertetése, és értékesítése a fürdő látogatói számára, masszázsidőpontok egyeztetése, a vendégek átadása a hostoknak, vagy hostesseknek.
  BÉREZÉS

  1295 Ft/óra

  • Host/Hostess munka
 • FOGYASZTÁSMÉRŐ LEOLVASÓ

  Budapest XVIII., Budapest I., Budapest II., Budapest III., Budapest IV., Budapest V., Budapest VI., Budapest VII., Budapest VIII., Budapest IX., Budapest X., Budapest XI., Budapest XII., Budapest XIII., Budapest XIV., Budapest XV., Budapest XVI., Budapest XVII., Budapest XIX., Budapest XX., Budapest XXI., Budapest XXII., Budapest XXIII. Lelked mélyén szabad vagy, mint egy madár, és olyan munkát keresel, ahol a négy fal közül kiszakadva töltheted a munkaidődet? Amennyiben az önálló és független munkavégzés, ami leginkább vonz akkor itt egy remek lehetőség! Dolgozz mérőóra leolvasóként! Nincs FIX munkaidő, Magadnak osztod be az elvégzendő feladatot, és ehhez profi felszerelést is kapsz!
  BÉREZÉS

  1136 Ft/óra + adható bónusz

  • Host/Hostess munka
 • GYŐRI PROMÓCIÓS MUNKA

  Győr Ételrendelő alkalmazást működtető és hozzá futárszolgáltatást biztosító nemzetközi startup cég keresi promótereit. A finn gyökerű vállalkozás már számos Európai országban jelen van és 2018-ban Magyarországon is megkezdte működését. És most elért Győrbe is!!! Azért hogy Győrben is minél többen megismerhessék a céget, promótereket keresünk 3 napra az Augusztusi hónapban, 27 -28 illetve Szeptember 10-11 15-19 óráig.  Feladat, az applikáció bemutatása és kupon osztása! Nem leszel egyedül mivel 8 fős csapatokban lesztek, vagyis CSAPATOK jelentkezését is várjuk!
  BÉREZÉS

  1352 Ft/óra

  • Host/Hostess munka
 • KÓSTOLTATÁS VIDÉKI NAGYVÁROSOKBAN

  Győr, Pécs, Debrecen, Keszthely, Miskolc, Nyíregyháza, Sopron, Székesfehérvár, Tiszaújváros, Szeged Vidéki áruházakba keresünk egészségügyi kiskönyvvel rendelkező nappali tagozatos diákokat! Városok: Tiszaújváros, Debrecen, Nyíregyháza, Pécs, Keszthely, Győr. Feladatok: Az áruház saját márkás termékeinek kóstoltatása, egyéb promóciós feladatok ellátása.
  BÉREZÉS

  916 Ft/óra

  • Host/Hostess munka
 • LEGYÉL TE IS TANÍTÓ NÉNI!

  Budakalász, Budaörs, Debrecen, Érd, Miskolc, Nyíregyháza, Solymár, Székesfehérvár, Törökbálint, Budapest III., Budapest X., Budapest XI., Budapest XX., Szeged, Dunakeszi, Szigetszentmiklós, Csömör, Fót, Maglód Tanító néninek készülsz vagy csak szereted a gyerekeket? Csatlakozz hostess csapatunkhoz és segíts a családoknak az iskolakezdésben a megfelelő írószerek kiválasztásával! Feladataid lesznek: papír-írószer termékek népszerűsítése, az üzletbe betérő szülők és gyerek vásárlásának segítése tanító néni köpenyben.
  BÉREZÉS

  1200 Ft/óra

  • Host/Hostess munka
 • PASSZÍV VAGYOK

  Budapest XVIII., Budapest I., Budapest II., Budapest III., Budapest IV., Budapest V., Budapest VI., Budapest VII., Budapest VIII., Budapest IX., Budapest X., Budapest XI., Budapest XII., Budapest XIII., Budapest XIV., Budapest XV., Budapest XVI., Budapest XVII., Budapest XIX., Budapest XX., Budapest XXI., Budapest XXII. Most egy időre dobod a sulit? Az uncsi csoporttársakat inkább jó fej kollégákra cseréled? Ha elég volt a neon fény, a zh és a vizsgaidőszak és szeptembertől PASSZÍV FÉLÉVEN folytatod tovább a sulit, számos lehetőséggel várunk. Legyen ez irodai, szakmai, könnyű fizikai akár host/hostess munka, vagy amit csak szeretnél.
  BÉREZÉS

  1000 Ft/óra - 1500 Ft/óra

  • Host/Hostess munka
 • PATIKAI SZÓRÓLAPOZÁS

  Budapest VI., Budapest XIII. Szeretnél dolgozni, de naponta csak 4 órát tudnál munkára áldozni ? Nem szereted a bezártságot, inkább a szabadban szeretsz lenni? Tudsz és szeretsz kedvesen mosolyogni ? Akkor irány szórólapozni Budapest jól frekventált helyszíneire ! A feladatod nem más mint a patika szórólapját átadni a járókelőknek.
  BÉREZÉS

  1295 Ft/óra

  • Host/Hostess munka
 • PROMÓCIÓS MUNKA PAPÍR-ÍRÓSZER BOLTBAN

  Győr, Pécs, Debrecen, Miskolc, Veszprém, Budapest II., Budapest III., Budapest VI., Budapest VIII., Budapest X., Budapest XI., Budapest XIII., Budapest XIV., Budapest XV., Budapest XX., Budapest XXII., Szeged Nem volt időd dolgozni a nyáron vagy csak inkább a pihenésnek szentelted az időd? Kellene a pénz könyvekre, füzetekre, albérletre vagy csak simán a péntek estékre? Itt van Neked még egy utolsó lehetőség: jelentkezz promóternek egy majdnem 100 éves múltra visszatekintő tollgyártó cég csapatába! Feladatod lesz: a márka termékeinek ajánlása a vásárlók részére.
  BÉREZÉS

  1353 Ft/óra

  • Host/Hostess munka
 • PROMÓTER MUNKA A BELVÁROSBAN

  Budapest V. Szeretnéd még izgalmasabbá tenni egy nálunk nyaraló társaság programját? Nem ijedsz meg az angol nyelvű kommunikációtól, szeretsz beszélgetni? Emellett olyan munkát keresel, ami mellett marad szabadidőd is? Akkor ezt a munkát neked találták ki! Jelentkezz promóternek belvárosi helyszínekre. Feladatod szórólapozás, a szolgáltatás ajánlása lesz az érdeklődőknek.
  BÉREZÉS

  1294 Ft/óra + adható bónusz

  • Host/Hostess munka
 • REPTÉRI HOST/HOSTESS

  Budapest XIII. Mindig is érdekelt a reptéri pörgés, hogy milyen lehet ott dolgozni? Ha beszédről van szó mindig Te vagy a középpontban, ráadásul angol nyelven is jól pörög a nyelved? Akkor itt a lehetőség, hogy kipróbáld magad egy király csapatban, ahol díjazzák a kitartásod és talpraesettséged! Főbb feladatod, a cég transzfer szolgáltatását felkínálni az érkező utasok számára, és egyéb host/hostess feladatok ellátása. FIGYELEM! Ha kitartó vagy és kiemelkedően végzed a munkád nem akármilyen elismerést kaphatsz, lehetőséget adnak az előre lépésnek.
  BÉREZÉS

  1200 Ft/óra - 1500 Ft/óra + adható bónusz

  • Host/Hostess munka
 • UTASBIZTONSÁGI SORMENEDZSER

  Budapest XVIII. Érdekelne hosszútávon egy nemzetközi és teljesen egyedi munkakörnyezetben végezhető pörgős munka? Jól beszélsz angolul, és szívesen használnád a nyelvtudásod? Nemzetközi repteret üzemeltető partnercégünkhöz keresünk utasbiztonsági sormenedzsereket. Feladatait közé tartozik majd: A személy és kézipoggyász átvizsgálás előkészítése az utasbiztonsági ellenőrzésre, illetve az utasok tájékoztatása a vizsgálat menetéről. Kommunikációs illetve tájékoztató anyagok osztása, átadása az utasok részére. ( ezekről még részletesebben a személyes megbeszéléskor tudunk beszélni ) Egy lendületes csapatat tagja lehetsz, ahol első az ügyfél-központúság, precizitás, és a fejlődés. A munkát egy kötelező 4 napos ( egymást követő napok) fizetett betanulás előzi meg rugalmas időbeosztásban.
  BÉREZÉS

  1256 Ft/óra

  • Host/Hostess munka
 • VENDÉGKÍSÉRŐ HOST/HOSTESS

  Budapest XIV. Hosszútávú munkára vágysz, amit könnyen össze tudsz egyeztetni a tanulmányaiddal? Szívesen dolgoznál egy neves gyógyfürdő trópusi hangulatú termál részlegén, ahol teljes mértékben kihasználhatod angol nyelvtudásod? Akkor jelentkezz vendégkísérő munkánkra! A feladatod lesz többek között a vendégfogadás és irányítás, és a reggeli nyitási előkészületekben való segédkezés.
  BÉREZÉS

  1295 Ft/óra

  • Host/Hostess munka